Antalya'daki Karavancılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan racoed Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,343

racoed

raco54
Yer
Adapazarı
Antalya'daki karavancı arkadaşlar! neler yapıyorsunuz?ben, çevre etkinlikleri arıyorum,lütfen hayatı paylaşmak ve güzel günler geçirmek için SES VERİN! hepinize selam ve sagılarımı iletiyorum.

Etiketler
Ynt: Antalya'daki Karavancılar

Raci Bey merhabalar,
Ne yazıkki sayıları bir elin parmaklarını bile bulmayan karavancılar pek birşey yapamadan Bursa, İzmir ve İstanbul'daki karavancıların etkinliklerini izlemekle yetiniyorlar!

Merhaba Fatih Bey,özellikle İstanbul'da Maltepe buluşmalarını yapan karavancı dostların çoğunu tanıyorum ve sıkca gördüğüm için imreniyorum. O yöredeki etkinliklere genelde katılırdım bu yüzden özlem duyuyorum. Bakalım, belki bizdede olur.Selamlar.

Antalya'da bir yer belirleyip "Antalya Buluşmaları" şeklinde sık sık buluşursanız çok güzel olur. :smiley:

Raci Hocam, Konyaaltı mı olur, en son buluştuğumuz şelale parkında mı olur veya başka bir yer mi, neyse bir yer bulun başlayın. Arada farklı şehirlerden de yolu düşenler sürpriz katılımlar yapar. :smiley:

Ferhat'a katılıyorum, tek karavanda olsa bir yerden başlayın arkası gelecektir,
Raci hocam kim dedi sana antalya'ya yerleş diye, bak hayat maltepe'de ;D
selamlar

Sğolun dostlar,dediğiniz doğru.Eniyisi ben biryerlerden başlatıp ''şu gün şuradayım'' diye bu başlık altında duyuru yapayım,dileyen gelsin,bir adım atılmış olur,onuda ben yapayım.Selamlar.

Merhabalar Raci Bey,
Yeni bir karavancı olarak(geçen günkü yazım CANIM KARAVANIM) bende sizlerle tanışıp etkinliklere katılmak isterim.
Saygılarımla,

Lara Düden parkında (yannızda olsak) eşimle beraber güzel bir hafta sonu geçirdik.
Saygılarımızla,

11.JPG

Merhaba Cengiz Bey,karavanlı yaşama hoş geldiniz,aracınızı sağlıklı ve güzel günlerde kullanmanızı diliyorum.Ben Konyaaltı'na daha alışkın olduğum için(alışveriş kolaylığı ve hareketliliği olsa gerek) genellikle oraya gidiyorum.Güneşli bir hava ve uygun bir zamanda görüşmek dileğiyle,selamlar.

İlhan Abi merhaba, listeye baktım kayıtlı 6 karavan var.Celal hocam cevap yazmış,Muğla taraflarındaymış.İki arkadaş daha yazdı,yavaş yavaş birşeyler olacak gibi.Bizden de selam ve saygılar.

racoed' Alıntı:
İlhan Abi merhaba, listeye baktım kayıtlı 6 karavan var.Celal hocam cevap yazmış,Muğla taraflarındaymış.İki arkadaş daha yazdı,yavaş yavaş birşeyler olacak gibi.Bizden de selam ve saygılar.

Dostum,
Antalya'da listeye eklenecek iki arkadaşımız var.Bir aya kadar işleri bitirirler kanısındayım.
Sakıncası yoksa gsm nizi yazarsanız kendilerine iletirim.
Şenliğinize katkım olur.
Selamlar.

racoed' Alıntı:
Antalya'daki karavancı arkadaşlar! neler yapıyorsunuz?ben, çevre etkinlikleri arıyorum,lütfen hayatı paylaşmak ve güzel günler geçirmek için SES VERİN! hepinize selam ve sagılarımı iletiyorum.

Raci bey merhabalar...
Gezenbilir forum sayfasını yeni yeni takip etmeye ve alışmaya başladığım için yazınızı tesadüfen gördüm nerdeyse 1 sene olacakmış .. Biz Antalya Kamp ve Karavan Derneği olarak gezenbilir forum sayfasında da yayınlayarak 2013/Ekim ayında bir etkinlik yayınladık gezenbilir üyesi olan çok az sayıda karavancı var ama biz 30 üye ye sahibiz dernek olarak. size aşağıda alıntı yaptığım Cengiz bey de ileti yapmış ve bizi de forum sayfasından takip ederek buldu Derneğimize üye oldu. vede etkinliğimize katılldı. Bu sene yine Gezenbilir forum sayfasında duyuru yaparak yaptığımız Olağan Genel Kurul toplantımızda da Yönetim Kurulu üyesi. Biz karavancılar Antalya'da hafta sonları birlikte olmaya gayret sarfediyoruz... sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Antalya KKD. Yön.Krl.Bşk.
Leyla Özdağ

cengiz kaya' Alıntı:
Merhabalar Raci Bey,
Yeni bir karavancı olarak(geçen günkü yazım CANIM KARAVANIM) bende sizlerle tanışıp etkinliklere katılmak isterim.
Saygılarımla,

Merhaba, Leyla Hanım! karavancılığa Gezenbilir ailesi içerisinde başladım, siteyi ziyaret etmediğim gün neredeyse yoktur. sizin yazılarınız ve faaliyetlerinizi de okuyorum. Cengiz bey ziyaretimize geldi,tanıştık. Antalya'lı karavancılara seslenen iletimden bir süre sonra (biliyorsunuzdur) Çubuk belini çıkınca Bademağacı kasabasına yerleştim,inşaatım nedeniyle, hiç bir yere kıpırdayamıyorum bu nedenlede sesim çıkmıyor.az kaldı, taşınır taşınmaz sizlere katılmak ve tanışmak isteriz,yolu düşen dostları da bekleriz.çalışmalarınızda başarılar diliyor,selam ve saygılrımızı iletiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR