KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhaba
forumlardan araştırabildiğim kadarı ile
GV5K Almayı düşünüyorum . Antalya'da off road ile ilgili iyi usta yada suzuki servisi var mıdır?
herkese iyi forumlar.
Öncelikle hoşgeldiniz.
Ben de Antalya'dayım ve 5 kapı 2008 Grand Vitara kullanıcısıyım. Özel servis olarak TEZ OTO SERVİSİni kullanıyoruz. Zaman buldukça da beraber gezilere gidiyoruz. TEZ OTO sadece SUZUKİ bakımı yapmakta, bu açıdan bizim için bir avantaj oluyor.
Saygılar
Öncelikle hoşgeldiniz.
Ben de Antalya'dayım ve 5 kapı 2008 Grand Vitara kullanıcısıyım. Özel servis olarak TEZ OTO SERVİSİni kullanıyoruz. Zaman buldukça da beraber gezilere gidiyoruz. TEZ OTO sadece SUZUKİ bakımı yapmakta, bu açıdan bizim için bir avantaj oluyor.
Saygılar
merhaba
forumlardan araştırabildiğim kadarı ile
GV5K Almayı düşünüyorum . Antalya'da off road ile ilgili iyi usta yada suzuki servisi var mıdır?
herkese iyi forumlar.
Merhaba, Ben de yeni suzukı kullanıcısıyım henüz kime gitmem gerektiğini bulamadım ama kime gitmemem gerektiğini buldum. Çok iyi ustadır diye MTN SUZUKI'yi tavsiye ettiler Akdeniz Sanayi Sitesinde. Ortada usta yok elemanlara vermiş herhalde işi. Usta hangi araçlara bakıyor belli değil. 25'li yaşlarda tıfıl bir oğlu var üstten konuşan. Asıl mevzu aracımı debriyaj setini değiştirdi tam 3 ay 10 gün sonra ki o süreçte aracı her gün kullanmadım balatalar sözde bitmiş. bunu da ben bitirmişim. Ama işin peşindeyim bakalım ne takmış, nasıl takmış başka ustalara da soracağım. yüklü de işçilik yazıyorlar. 3 Ay önce 15.000 işçilik aldı. Asla sokağına bile uğrama kardeş!