Antalya ve Çevresi İçin Güzergah

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ramirez_07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,707

ramirez_07

Yeni Üye
merhabalar
antalya ve çevresinde gidebilieceğimiz yerler hakkında
elinde rota ve bilgi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Ynt: Antalya ve Çevresi İçin Güzergah

bisikletlemi çıkıyorsunuz.türkiye rallisinde çıkmıştım bayağı rampa sizde iyi kondisyon varmış.

TAHTALI DAGI NA BISIKLETLE ZIRVE YAPMISTIM.AYRICA BAKIRLI SARICINAR VE FETHIYE DE BABA DAGINA DA BIRIKLETLE ZIRVE YAPMISLIGIM VARDI... ;D ;D ;D
gezi1.png

TEKLASKKARE.png

KOPYADNMS032.png

SARICINAR
BAKIRLIZRVE.png

BAKIRLI ZIRVE
BAKIRLIZRVES003.png

t5.png

TAHTALI ZIRVE
t4_2.png

TAHTALIYA CIKIS

ISTE BOYLEE

;)
Saolun
Ama o kadar buyuk bı sey dııl..bu normal.
Benden kat kat ıyılerın oldugunu bılmek ve onlara yetısemeyecegımı de gormek,benı cook amator yapıyor.
41 yasından sonra bundan daha ıyısıne gucumde zamanımda yetmez. ::smiley:
Ama yol gostermeye de calısırım.
Saygılar... 8)

;)
benim eee Antalya çevresine rota verilmemiş arkadaşlar. lütfen rotaları bekliyoruz...

En basıt yollara ulasmak ıcın antalya dan altınyaka yoluna sapın ve devamında bırcok stablıze yolun ayrıldıgını gorceksınız.cogu bırıbırıne baglıdır.yagmur bozmadı ıse arac gecer ama ....
Bılen olması lazım,yanınızda.aynı sekılde hacı sekılı cıtdıbı yarbas candırından pınarbasına dogru gıdersenız de cok guzel parkurlar mevcut.harıta olarak google earth u onerebılırım ayrıntılı harıta bulmanız bayagıbı zordur.yıllardır bızıklet ıcın parkur belırlemek ıcın o harıtayı bende aradım.olmadı.onun yerıne kendım bos zamanda ortaya cıkarmaya gayret ettım.

maınta tebrikler baba dağına yamaç paraşütü için biz jeeple zor çıktık bisikletle çok ii çıkmışınızz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
vulas54

Çevrimiçi üyeler

Geri