Antalya Olimpos Kamp 15 Agustos Uzun Soluklu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ZEUSSSS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,105

ZEUSSSS

Zirve
Yer
ADANA
Web
www.zýpkýnavý.com
Selam Arkdaşlar Agustosun 1.yada 2.haftası Adanadan araçlarımızla yola çıkıp olimpos ta kamp yapmayı düşünüyoruz şu an 2 araç olduk. kamp konusunda tecrübeli kampın rezilliğinden keyif alabilen arkdaşlar bize katılabilir kampinglerde kalmayı düşünmüyoruz ozaman ne anlamı olur ki kampın (bu benim kendi görüşüm) Daha önce o bölgede kamp yapmış tatlı su kaynagı olan denize yakın bildikleri yerler varsa beni bilgilendirebilirlermi?ilginiz için şimididen teşekkür ederim.

Ynt: Antalya Olimpos Kamp 15 Agustos Uzun Soluklu

olympos civarında benim bildiğim tek bir boş alan yok :( fakat biraz ileri ya da geri giderseniz muhteşem yerler var... altınızda araç olduğuna göre günübirlik olympos yapılabilir...

Mavikent denilen bölge ya da Kumluca daha güzel kamp yerleri içerir.

mrdnmz' Alıntı:
olympos civarında benim bildiğim tek bir boş alan yok :( fakat biraz ileri ya da geri giderseniz muhteşem yerler var... altınızda araç olduğuna göre günübirlik olympos yapılabilir...

Mavikent denilen bölge ya da Kumluca daha güzel kamp yerleri içerir.

teşekkür ederim sanırım giderken gözümüze kestirdiğimiz güzel bir koyda kampımızı kuracagız.google earth ten bikaç rota çizdim

Çıralı derim kamp için çok güzel bir yer. Olympos sahilden gidersen yürüme mesafesi Olympos-Çıralı aynı sahilde fakat araçla aynı yerden gidemiyorsun, gidip günübirlik Olympos'u gezebilirsin , arkadaşlarınla Çıralı'da Yanartaş'a tırmanırsın yanartaşa giderken yanınıza sucuk - ekmek alın, Olympos 'a göre denizin suyu ılık
Kemer'den kumluca'ya giderken küçük bir Çıralı tabelası var Olympos'a döneceğin yere varmadan
Oralara gitmişken Adrasan'ı da görün kamp yapacağınız yerler orada da var.

sonuvarb' Alıntı:
Çıralı derim kamp için çok güzel bir yer. Olympos sahilden gidersen yürüme mesafesi Olympos-Çıralı aynı sahilde fakat araçla aynı yerden gidemiyorsun, gidip günübirlik Olympos'u gezebilirsin , arkadaşlarınla Çıralı'da Yanartaş'a tırmanırsın yanartaşa giderken yanınıza sucuk - ekmek alın, Olympos 'a göre denizin suyu ılık
Kemer'den kumluca'ya giderken küçük bir Çıralı tabelası var Olympos'a döneceğin yere varmadan
Oralara gitmişken Adrasan'ı da görün kamp yapacağınız yerler orada da var.

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için rotamıza çıralı ve adrsanıda eklemiş olduk.birinci önceliğimiz dalış oldugu için adrasan bizim için çok uygun ama olimpos a da çıkmadan olmaz. :smiley:

adarasan dalışa uygun tekneyle balık ta tutulabilir. belediyenin yeri vardı orada kamp alanı uygun bir yer di diğeri denize çok uzak. adrasana girerken solda en uçta.

Bizim de böyle bir planımız var, rota bilgilerinizi ve araştırmalarınızı yazarsanız seviniriz. Teşekkürler

olimpos'a kamp için geçen sene gitmiş biri olarak üzülerek belirtmek isterim ki olimpos'ta kamp alanı yok. 1-2 tane pansiyonun bahçesinde kamp alanı diye ayrılan fakat fiyatları saçma sapan bir kaç yer var. mesela bu çadır yeri için pansiyonda konaklama kişi başı 50 liraysa çadırda kişi başı 30-35 lira gibi bir şeydi.

kamp için olimpos yerine çıralı'yı tercih etmenizi öneririm. bir iki tane çok güzel yer var. hem plaja çok yakın hemde sessiz ve sakin. zaten çıralı ve olimpos arasında çok fazla yok. kamp yeri arıyorsanız özellikle belirtiyorum araç ile olimpos'a uğramanıza gerek bile yok. olimpos'un dezavantajı gece 11 di sanırım jandarmanın sahili boşaltması. çıralı'da böyle bir durum söz konusu değil.

atakanka' Alıntı:
olimpos'a kamp için geçen sene gitmiş biri olarak üzülerek belirtmek isterim ki olimpos'ta kamp alanı yok. 1-2 tane pansiyonun bahçesinde kamp alanı diye ayrılan fakat fiyatları saçma sapan bir kaç yer var. mesela bu çadır yeri için pansiyonda konaklama kişi başı 50 liraysa çadırda kişi başı 30-35 lira gibi bir şeydi.

kamp için olimpos yerine çıralı'yı tercih etmenizi öneririm. bir iki tane çok güzel yer var. hem plaja çok yakın hemde sessiz ve sakin. zaten çıralı ve olimpos arasında çok fazla yok. kamp yeri arıyorsanız özellikle belirtiyorum araç ile olimpos'a uğramanıza gerek bile yok. olimpos'un dezavantajı gece 11 di sanırım jandarmanın sahili boşaltması. çıralı'da böyle bir durum söz konusu değil.

kiminle konustuysam çıralı yı önerdi.adı üstünde gezenbilir rotamızı çıralı olarak değiştirmek en mantıklısı olack gibi görülüyor.uzun bir yolculuk yapacagız dogru rota çizmek önemli çok teşekür ederim vermiş oldugunuz bilgiler için.

Rica ederim. Adrasan ı görmeyi ihmal etmeyin. Aracınız arazi aracıysa adrasanda sazak koyuna gidin. Ben gidemedim otomobille girilemiyor.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,908
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR