Antalya Merkezden Başlayıp Otostopla Camp

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan agokbayrak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,125

agokbayrak

Yeni Üye
Herkese iyi günler. Agustos 12-13 arası arkadasımla Antalyadan başlayıp egeye dogru camp yapıcaz. Bize ordaki görülmesi gereken yerler özellikle antalya ve cevresindeki camp yerleri ile ilgili bilgi verirseniniz cok sevinirim.

Etiketler
Ynt: Antalya Merkezden Başlayıp Otostopla Camp

Merhaba,
olympos, kelebekler, kabak koyu antalya civari yerlerdir. egeye dogru ciktikca amazon kamping veya benzeri yerler.izmir tarafini bilmiyorum, ama daha da yukari cikariz derseniz kaz daglari.

Merhabalar,

Koray beyin önerilerine ek olarak adrasan,patara,tekirovanın koyları,dalaman,datça,kaputaş,korsan koyu,sarsala koyu,sazaklı koyu bence görülmesi gereken yerler.İyi yolculuklar dilerim :smiley:

20 gun once bende antalyadaydım 10 gunluk bır kamp yaptım... geziye antalya merkezden çıkıp 45 dakka uzaklıkta olan olymposdan baslayabılırsınız. orada tavsıye edebılecegım bır kamp alanı yok cunku tamamen sit alanıdır. gercı bız gızlı gızlı kurmustuk çadırımızı çıralı tarafında.. çıralı tarafında aylak yaşam kampını önerebılırım. bırde kadırın ağaç evlerını . sonra olymposdan cıkın fınıke- demre ye gecın.. orada kalmanıza gerek yok ardın dan kekovaya gecın ... kaş ve kalkanda gezıyı tamamlayın :smiley: kaş da kaş kampıngı tavsıye edebıırm. dus ve tuvaletlerı ınanılmaz temız. ortam şahane.. eskıden çıplaklar kampı oldugu ıcın ınsanlar sıze ne sekılde olursanız olun bakmıyor :smiley: ayrıca bu saydıgım beldeler hep yol ustunde ve bırbırlerıne olan mesafelerı cok kısadır. ve ayrıca antalya otogar ılceler termınalınden buralara gıdebılırsınız otobusle:smiley: sımdıden ıyı yolculuklar

Bilgileriniz için çok teşekkürler :smiley: tavsiyelerinize uymaya çalışcam :smiley:

esenr Kemerde kamp kuralımmı peki direk antalyadan geçip ?

malesef anlatalya tarafıdna kampımı tamamladım egeye gıymek ıstıyorum .. bu yuzden tekrar antalyayı gezmek benım ıcın zaman kaybı olacak.cunku tum ılçe ve beldelerını gezdım

Siz yanlış anladınız :D Antalya kemerde arkadaşımla ben kamp kurayımmı diye sormustum :smiley:

aa evet afedersın yanlıs anlamısım .. kemer eglence açısından guzel yer. eger bıraz kafa dagıtmak ıstersenız kamp kurabılırısnız. fakat orada kamp alanı tavsıye edebılecegım bıyer yok . google dan bakabılrısınız. muhakkak kemerde de kamp alanı vardır. ıyı tatııller sımdıden :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri