İstanbullular,Antalya'nın havasınıda İstanbul'a benzettiniz ya sonunda Bu arada sticker yapıştırmak için Kahverengi plastik tabureyi kullanmayıp,dayanışmaya dikkat çekmek için zor olanı seçmeniz ,acaba yapıştıran Karadenizlimi diye düşündürdü beni,bir arnavut olarak aynısını yapardım
Sağol Levent kardeş....Gezenbilir forum, ben üye olduğum dönemlerde faydalı bilgilerin paylaşımı ile birlikte daha bir samimi ve eğlenceli idi galiba...Daha bir zevkle açardık sanki forum sayfalarını....
yakınımızda çok güzel birliktelikler , gıpta ediyorum . bizde şu soğukları ve buzlanmaları ( sular donmasa , su saatleri patlamasa , tavuklar olmasa, biraz da ağaçlarımız fırtınadan yatmasa ) bir atlatırsak katılmaya çalışacağız . üşümek isteyen varsa da buraya bekleriz . dostluğunuz , gezileriniz ve sohbetiniz daim , bizdende sizlere selam olsun .
yakınımızda çok güzel birliktelikler , gıpta ediyorum . bizde şu soğukları ve buzlanmaları ( sular donmasa , su saatleri patlamasa , tavuklar olmasa, biraz da ağaçlarımız fırtınadan yatmasa ) bir atlatırsak katılmaya çalışacağız . üşümek isteyen varsa da buraya bekleriz . dostluğunuz , gezileriniz ve sohbetiniz daim , bizdende sizlere selam olsun .
Teşekkür ederiz...sizinle buluşup sohbet etmek bizlerinde dileği .. kısmet ,, biraz daha hava şartları hep beraber geliriz inşallah...
Bizdende selam olsun ...
17/01/2015 Cumartesi Lara Düden Şelalesinin Denizle buluştuğu yer...
Hava Güneşli ve sıcak, Sabah sporu esnasında karşılaştığım Celal Yalçın Hocamla çay keyfi...
Cengiz, kıskanırdık valla bu birlikteliği iyiki bizi de aradında bu gün Celal hoca ve sevgili eşi Perihan hanımla Antalyalı Karavancılar buluştuk...Sen resimleri yüklemeden peşinen teşekkür edeyim dedim... Sohbetimiz çok güzeldi tekrarını çoğalarak yapalım...