KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar yarın çıralı'da kamp yapmayı düşünüyoruz.Öğrenci olduğumuzdan dolayı maliyetleri azaltmak boynumuzun borcu ;D Bu yüzden çıralıda ücretsiz kamp yapılabilir mi ? Ücretsiz bildiğiniz kamp yapabileceğimiz yer var mı ? Bir an önce yazarsanız sevinirim iyi günler.
Ynt: Antalya Çıralı'da Ücretsiz Kamp Yeri Var Mı? Acil Yardım.
Yakın zamanda bende çıralı - olimpos kampı düşünüyorum. Ücretsiz kamp alanı varmıdır bilmem ama sahile kurmak daha keyifli olabilir, en azından ben öyle yapıcam
astrophotographer' Alıntı:
Yakın zamanda bende çıralı - olimpos kampı düşünüyorum. Ücretsiz kamp alanı varmıdır bilmem ama sahile kurmak daha keyifli olabilir, en azından ben öyle yapıcam
astrophotographer' Alıntı:
Bahsettiğim kampı gerçekleştirdik ve kesinlikle gitmenizi öneririm.Fakat Sahile Kamp kurmak yasak kaplumbağaların yumurtlama dönemiymiş.Biz çıralıda sahilin arkasındaki ormanlık alana kurduk çıralı kampingin hemen ön tarafindaki ormanlık alan önünde futbol sahası var ağaçların altına çadırınızı kurabilirsiniz. Sahilden olimposa 15 dk lik bir yürüme mesafesi var.Eğer kamp kurarsaniz yanartaşa da gitmeyi unutmayın .
ayguero' Alıntı:
Bahsettiğim kampı gerçekleştirdik ve kesinlikle gitmenizi öneririm.Fakat Sahile Kamp kurmak yasak kaplumbağaların yumurtlama dönemiymiş.Biz çıralıda sahilin arkasındaki ormanlık alana kurduk çıralı kampingin hemen ön tarafindaki ormanlık alan önünde futbol sahası var ağaçların altına çadırınızı kurabilirsiniz. Sahilden olimposa 15 dk lik bir yürüme mesafesi var.Eğer kamp kurarsaniz yanartaşa da gitmeyi unutmayın .