ANKARA'DA MOONVİSOR NEREDE YAPTIRABİLİRİM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mozbay1907 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,336

Etiketler
Ynt: ANKARA'DA MOONVİSOR NEREDE YAPTIRABİLİRİM

karlikci halil veya diger fibercilerde vardir
http://www.otosport.com.tr/

HAKKIM' Alıntı:
karlikci halil veya diger fibercilerde vardir
http://www.otosport.com.tr/

Karlıkçı Halil ile görüştüm elinde hazır kalıp yok zaten son çare olarak orası aklımda ancak ben bi örnekle görebilceğim bi yer varmı onu araştırıyorum forumda daha önceden yaptıran varmıdır acaba Ankara'da bir yerlere

geçmiş zamanlara bakarsanız dodikve şnorkel başlıgı altında bulursunuz yanılmıyorsam ramazan usta olacaktı.

mustafa drican' Alıntı:
geçmiş zamanlara bakarsanız dodikve şnorkel başlıgı altında bulursunuz yanılmıyorsam ramazan usta olacaktı.
Teşekkür ederim genelde telefondan bağlanıyorum o yüzden detaylı olarak bakamadım ama ilk fırsatta kontrol edicem

yok kardeşim bende sitede arama yaptımda şimdi buldum...yarın arayalım...ama jant bebek odası bide bunu bu bünye bu ay kaldıramaz :(

ZJ için moonvisor işinde ben de varım arkadaşlar, siyah boyalı ve üzerinde ışıkları olan modelsen düşünyorum, fiyat alan varsa ve paylaşırsa sevinirim, görsel örnek olan varsa elinde onlara da bir göz atalım derim..

selamlar ve saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR