Ankara'da ki Kaporta ve Boya Ustaları?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mu7y Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,735

mu7y

Kamp III
Yer
ANkArA-KaZ DaĞLaRı
Arkdaslar su an sasmaz sanayınde aracımız toplanmaktadır fakat kaporta için anlastıgımız nakşi usta dün gece vefat etmiş toprağı bol mekanı cennet olsun..
Esas konuya gelince aracı rahmetli nakşi ustamız gıbı düzgün işcilik yapabilecek tanıdıgınız yada bılgıdınız kaporta ustası varmıdır?
ikinci olarak aracın boyası konusunda bana tavsıye edebılecegınız usta veya ustaları bildirirseniz cok mutlu olurum Tessekkuerler saygılar....

Etiketler
Ynt: Ankara'da ki Kaporta ve Boya Ustaları?

Öncelikle yıllarını Land Rover'a ve Land Rover severlere adamış saygın bir ustayı kaybettiğimiz için hepimizin başı sağolsun.

Çok net olarak yerini bilmiyorum ama İngiliz Kemal'e danıştınız mı? Yavuz abi de aracını yeni toplamıştı, belki size yardımcı olabilir.

merhaba
nacizane tavsiyem kapılari sactan sifirdan bastirin,mevcut kapılari atin gitsin, zaten en cok zarar goren yerler orasi
ankarada biz oyle yaptırmıstım,
yepyeni kapının adedini 150-200 liraya yaptırmıs olursunuz,
kaportacida zaman cok azalir, maliyetiniz ise cok farkeder,
kolay gelsin

Şimdi zaten aracımızın mekanık aksamıyla ılgılenen engın usta ıngılız kemalın ogludur onada gıttık sorduk kendısı kaporta ısı yapmıyormus ama kapı olarak satısı varmıs tesekkurler...

Tessekkur ederım buda ıhtımaller arasında. siz hangı kaportacıda bastırmıstınız acaba? sagolun...

Arkadaşlar
almayı düşündüğüm 110 defenderi Ankara'da hangi ustaya gösterebilirim?

Hem mekanik hem kaporta olarak gösterebileceğim Ankara'da kimler var?

Yukardaki mesajlardan anladığım kadarı ile;

İngiliz Kemal'in oğlu Engin usta (mekanik ) tavsiye edilenler arasında.(Şaşmazda)

Başka kimler vardır?

Ben sadece engın ustayı bılrım şiddetlede tavsıye ederım ayrıca hasan armutcuyuda baktırabilirsiniz keza oda ustadır zaten ustalara gıttıgınızde onlar sızı ıyı olan ustalara yonlendıreceklerdir saygılar

engın usta no :0312 278 37 36

hasan ustanın numarsı bende mevcut degıl sanırım bılen bırısı sıze verebılır.....

Teşekkürler,

sanırım Engin ve Hasan usta mekanik için.Kaporta için kimi önerirsiniz?

Forumu okudukça konular arasında kalmış bazı bilgileri buraya aktarmanın konu başlığını takip edecekler için yararlı olacağını düşünüyorum.

Nakşi usta rahmetlı olmustur... tartısılmaz şaşmazdakı en ıyı ustaydı kendısı fakat bızım aracımızı yapmak ıcın anlasmısıtık ama kendısı vefat ettı allah rahmet eylesın bılgınıze saygılar...

Allah Rahmet Eylesin,mekanı cennet olsun.

LR konusunda yetişmiş oğlu ya da başka ustası var mıydı?

denizakvaryumu' Alıntı:
Allah Rahmet Eylesin,mekanı cennet olsun.

LR konusunda yetişmiş oğlu ya da başka ustası var mıydı?

Yanlıs hatırlamıyorsam yanında bitişik dükkanda ünal usta vardı onunla bır konusun ıstersenız...

Cafer Ustayı da ekleyelim.

Engin usta bu piyasanın en iyi Defender ustalarındandır. Efendiliği kişiliği bakımından şiddetle tavsiye edeceğim bir ustadır. Parça konusunu ise clk otomotiv den temin edebilirsiniz. İrtibata geçmek içinde 0312 278 31 52 nolu telefondan ulaşabilirsiniz. Kaporta konusundada yardımcı olacağım ustalarımız mevcut .

engin ustamla beraber calısmaya 4 ay önce başladım,buna karşın öz abimden daha cok severim.işine verdiği değeri,bakışı ve disiplini bambaşkadır.Ustam adına teşekkürü bir borc bilirim doğan abiye ...

SON KONULAR - FORUM