ankara'da hesaplı kış lastiği nereden alınmalı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cesaria Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,235

cesaria

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar ben Ankara'da oturuyorum ve duster'ıma kış lastiği almak istiyorum en ekonomik rakamları nerelerden alabilirim acaba? Bir de kış lastiğinde hangi markaları önerirsiniz? teşekkürler.

Etiketler
Ynt: ankara'da hesaplı kış lastiği nereden alınmalı?

fiyat performans karşılaştırmasında en iyi kış lastiği KUMHO KW19 veya eşdeğeri MARSHAL KW19. Kumhoyu 4 kıştır kullanıyorum, gerek taksiciler gerekse ben çok memnunum. İri derin dişli,kolay aşınmayan çokiyi yol tutan, karda buzda başarılı lastik. Kış lastiğinde Michelin çok meşhur ama yumuşak ve çok çabuk aşındığına dair taksicilerden çok şikayet duydum. Kumholardan da yüzde 30 daha pahalı. İyi günler.

DEBİCA-Frigo tavsiye ederim....Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum.... Çok ekstrem araçlara lastik temin edebilen bir lastik bayiini yakın bir arkadaşım tanıyordu.... Snoways falan düşünmüştüm... Ama Snoways'ın 1/3 fiyatına satıcının çok kesin konuşmasına istinaden taktırdım... Kasım sonunda takıyorum , Mart gibi çıkarıyorum... Üstelik aracım da Hyundai Elantra otomatik ve binek bir araç. Ben performansından memnun kaldım açıkçası.....(Debica= Good Year'ın ihracat markası olup Polonya'da imal ediliyormuş)

Ben Kazım Karabekir'deki Petlas bayinden dört adet kış lastiği aldım 2 senedir çok memnunum.

İstanbul yolu 7 km makro market ve acity arasında Erciyes sanayii sitesi var iç kısımlarında gokart pistinin tam karşısında Kuranel var tabelasıda bina boyu KUMHO kaplı ,uygun fiyat ve farklı ebatları orada buldum tavsiye ederim...

çok teşekkürler arkadaşlar...hoşçakalın.

Yalnız KUMHO nun KW19 veya MARHALL ın KW 19 unu tavsiye ederim. Diğer modellerini denemediğim için bilemiyorum. Bu modeller gerek benim, gerekse çevremdeki birkaç arkadaşın kullanım tecrübeleri ile sabit. Fiyatları çok uygun, kaliteleri yüksek. Meşhur markalar tamamiyle markalarının imajını fiyatı ikiye katlıyarak yapıyorlar. Hem kalite hem yarı fiyat üstte bahsettiğim markalar. İyi günler.

Orjinal lastikleri bence yeterli olur

4 mevsim lastiklerle kışın kar yağdı mı frenler hiç tutmuyor. Bence yeterli olduğunu düşündüğünüz lastikler kötü bir şakadan başka birşey değil.

olasiliksiz' Alıntı:
4 mevsim lastiklerle kışın kar yağdı mı frenler hiç tutmuyor. Bence yeterli olduğunu düşündüğünüz lastikler kötü bir şakadan başka birşey değil.
Siz 80 cm kar'da ilerleyebilen lastiklere şaka mı diyorsunuz? Bence de 80 cm karda gidebilen orjinaller yeterli. Bundan iyisi Transilvanya'da kayısı!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

SON KONULAR

Geri