CKAYA Suzi-Jim Mesajlar 779 Tepkime Puanı 1 Yer ANKARA 3 Nis 2013 #5,633 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Halı Saha Güncel Liste 1- Murat Özbay 2- B.Mehmet Üçkol 3- Salih Özen 4- D.İzzet Canol 5- Savaş Tanır 6- Mesut Köse 7- Erdem Özkoçak ( Cuma olursa +2 Kişi) 8-Çağın Kaya Muratcım düzeltiyorum maç ne zaman ve nerede olacak bir fikri olan var mı?
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Halı Saha Güncel Liste 1- Murat Özbay 2- B.Mehmet Üçkol 3- Salih Özen 4- D.İzzet Canol 5- Savaş Tanır 6- Mesut Köse 7- Erdem Özkoçak ( Cuma olursa +2 Kişi) 8-Çağın Kaya Muratcım düzeltiyorum maç ne zaman ve nerede olacak bir fikri olan var mı?
mozbay1907 Kamp III Mesajlar 638 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 3 Nis 2013 #5,634 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu CKAYA' Alıntı: Halı Saha Güncel Liste 1- Murat Özbay 2- B.Mehmet Üçkol 3- Salih Özen 4- D.İzzet Canol 5- Savaş Tanır 6- Mesut Köse 7- Erdem Özkoçak ( Cuma olursa +2 Kişi) 8-Çağın Kaya Muratcım düzeltiyorum maç ne zaman ve nerede olacak bir fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Kardeşim büyük ihtimalle Cuma akşamı olucak yer olarakda merkez herkese yakın olsun dıyoruz Beşevler önerisi var şu anda
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu CKAYA' Alıntı: Halı Saha Güncel Liste 1- Murat Özbay 2- B.Mehmet Üçkol 3- Salih Özen 4- D.İzzet Canol 5- Savaş Tanır 6- Mesut Köse 7- Erdem Özkoçak ( Cuma olursa +2 Kişi) 8-Çağın Kaya Muratcım düzeltiyorum maç ne zaman ve nerede olacak bir fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Kardeşim büyük ihtimalle Cuma akşamı olucak yer olarakda merkez herkese yakın olsun dıyoruz Beşevler önerisi var şu anda
mozbay1907 Kamp III Mesajlar 638 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 3 Nis 2013 #5,635 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Halı Saha Güncel Liste 1- Murat Özbay 2- B.Mehmet Üçkol 3- Salih Özen 4- D.İzzet Canol 5- Savaş Tanır 6- Mesut Köse 7- Erdem Özkoçak ( Cuma olursa +2 Kişi) 8- Murat Ünver 9-Çağın Kaya Evvet yokmu arttıran
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Halı Saha Güncel Liste 1- Murat Özbay 2- B.Mehmet Üçkol 3- Salih Özen 4- D.İzzet Canol 5- Savaş Tanır 6- Mesut Köse 7- Erdem Özkoçak ( Cuma olursa +2 Kişi) 8- Murat Ünver 9-Çağın Kaya Evvet yokmu arttıran
snsslh Kamp II Mesajlar 210 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 3 Nis 2013 #5,636 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu mozbay1907' Alıntı: Halı Saha Güncel Liste 1- Murat Özbay 2- B.Mehmet Üçkol 3- Salih Özen 4- D.İzzet Canol 5- Savaş Tanır 6- Mesut Köse 7- Erdem Özkoçak ( Cuma olursa +2 Kişi) 8- Murat Ünver 9-Çağın Kaya Evvet yokmu arttıran Genişletmek için tıkla ... Erkan Eroğlu abi neder acaba, Gökhan Tosun ve Erkan Nezir 'den ses yok!!! Mustafa da bir cevap vermemiş
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu mozbay1907' Alıntı: Halı Saha Güncel Liste 1- Murat Özbay 2- B.Mehmet Üçkol 3- Salih Özen 4- D.İzzet Canol 5- Savaş Tanır 6- Mesut Köse 7- Erdem Özkoçak ( Cuma olursa +2 Kişi) 8- Murat Ünver 9-Çağın Kaya Evvet yokmu arttıran Genişletmek için tıkla ... Erkan Eroğlu abi neder acaba, Gökhan Tosun ve Erkan Nezir 'den ses yok!!! Mustafa da bir cevap vermemiş
erka Kamp III Mesajlar 687 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 3 Nis 2013 #5,637 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu snsslh' Alıntı: Erkan Eroğlu abi neder acaba, Gökhan Tosun ve Erkan Nezir 'den ses yok!!! Mustafa da bir cevap vermemiş Genişletmek için tıkla ... salih abim çok iyi izlerim foto çekerim
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu snsslh' Alıntı: Erkan Eroğlu abi neder acaba, Gökhan Tosun ve Erkan Nezir 'den ses yok!!! Mustafa da bir cevap vermemiş Genişletmek için tıkla ... salih abim çok iyi izlerim foto çekerim
mozbay1907 Kamp III Mesajlar 638 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 3 Nis 2013 #5,638 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu erka' Alıntı: salih abim çok iyi izlerim foto çekerim Genişletmek için tıkla ... Zaten sensiz olmaz abim
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu erka' Alıntı: salih abim çok iyi izlerim foto çekerim Genişletmek için tıkla ... Zaten sensiz olmaz abim
levent7753 Ana Kamp Mesajlar 68 Tepkime Puanı 1 Yer Ankara 3 Nis 2013 #5,639 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Beşevlerde maç yaparsanız, evim yakın o taraflara, seyirci kabul edermisiniz.
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Beşevlerde maç yaparsanız, evim yakın o taraflara, seyirci kabul edermisiniz.
mustafasever ÖZGÜRLÜK, DOĞA, BİRLİKTELİK Mesajlar 236 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARA 3 Nis 2013 #5,640 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu snsslh' Alıntı: Erkan Eroğlu abi neder acaba, Gökhan Tosun ve Erkan Nezir 'den ses yok!!! Mustafa da bir cevap vermemiş Genişletmek için tıkla ... hayatımda top oynamadım(çocukken hariç ) ama sizin için elbette sonuna kadar oynarım ama hafta sonuna sakatlanırda geziye gelemem diye korkarım . Yaz murat kardeş benide listeye(ama benden bişey beklemeyin futbol adına)
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu snsslh' Alıntı: Erkan Eroğlu abi neder acaba, Gökhan Tosun ve Erkan Nezir 'den ses yok!!! Mustafa da bir cevap vermemiş Genişletmek için tıkla ... hayatımda top oynamadım(çocukken hariç ) ama sizin için elbette sonuna kadar oynarım ama hafta sonuna sakatlanırda geziye gelemem diye korkarım . Yaz murat kardeş benide listeye(ama benden bişey beklemeyin futbol adına)
erka Kamp III Mesajlar 687 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 3 Nis 2013 #5,641 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu mozbay1907' Alıntı: Zaten sensiz olmaz abim Genişletmek için tıkla ... peki seyirciler hangi taraftan olacak ??? her iki takım oyuncuları da ANOFF nolcak şimdi ;D
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu mozbay1907' Alıntı: Zaten sensiz olmaz abim Genişletmek için tıkla ... peki seyirciler hangi taraftan olacak ??? her iki takım oyuncuları da ANOFF nolcak şimdi ;D
mozbay1907 Kamp III Mesajlar 638 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 3 Nis 2013 #5,642 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu mozbay1907' Alıntı: Halı Saha Güncel Liste 1- Murat Özbay 2- B.Mehmet Üçkol 3- Salih Özen 4- D.İzzet Canol 5- Savaş Tanır 6- Mesut Köse 7- Erdem Özkoçak ( Cuma olursa +2 Kişi) 8- Murat Ünver 9-Çağın Kaya 10-Yeni Mustafa Abi Evvet yokmu arttıran Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu mozbay1907' Alıntı: Halı Saha Güncel Liste 1- Murat Özbay 2- B.Mehmet Üçkol 3- Salih Özen 4- D.İzzet Canol 5- Savaş Tanır 6- Mesut Köse 7- Erdem Özkoçak ( Cuma olursa +2 Kişi) 8- Murat Ünver 9-Çağın Kaya 10-Yeni Mustafa Abi Evvet yokmu arttıran Genişletmek için tıkla ...
mozbay1907 Kamp III Mesajlar 638 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 3 Nis 2013 #5,643 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu erka' Alıntı: peki seyirciler hangi taraftan olacak ??? her iki takım oyuncuları da ANOFF nolcak şimdi ;D Genişletmek için tıkla ... Olmadı abi seyircileride eşleştiririz ikiye ayırırız
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu erka' Alıntı: peki seyirciler hangi taraftan olacak ??? her iki takım oyuncuları da ANOFF nolcak şimdi ;D Genişletmek için tıkla ... Olmadı abi seyircileride eşleştiririz ikiye ayırırız
Umutcan Batmayı bilmeyen, çıkmayıda bilemez. Mesajlar 55 Tepkime Puanı 0 3 Nis 2013 #5,644 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Benim iznim hafta içi saat 19:00 a kadar o yüzden maça katılamıyorum. Saygılar.
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Benim iznim hafta içi saat 19:00 a kadar o yüzden maça katılamıyorum. Saygılar.
serdar06 Kamp II Mesajlar 425 Tepkime Puanı 0 3 Nis 2013 #5,645 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ben de katılmak isterim ancak Cuma akşamı bana uymuyor. Bir sonrakisine inşallah
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ben de katılmak isterim ancak Cuma akşamı bana uymuyor. Bir sonrakisine inşallah
Dcanol Ana Kamp Mesajlar 68 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 3 Nis 2013 #5,646 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Murat benide listeden çıkar ben Sinop ta kalıyom Tatile gelirsiniz artık
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Murat benide listeden çıkar ben Sinop ta kalıyom Tatile gelirsiniz artık
CKAYA Suzi-Jim Mesajlar 779 Tepkime Puanı 1 Yer ANKARA 3 Nis 2013 #5,647 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Dcanol' Alıntı: Murat benide listeden çıkar ben Sinop ta kalıyom Tatile gelirsiniz artık Genişletmek için tıkla ... Haydaaaaaa abi ne ettin sayımız artacagına azalıyor. Tek kale mi oynasak ki acaba?
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Dcanol' Alıntı: Murat benide listeden çıkar ben Sinop ta kalıyom Tatile gelirsiniz artık Genişletmek için tıkla ... Haydaaaaaa abi ne ettin sayımız artacagına azalıyor. Tek kale mi oynasak ki acaba?
Erem Kamp I Mesajlar 179 Tepkime Puanı 20 Yer Ankara Telsiz Çağrı Kodu TA2CAZ 3 Nis 2013 #5,648 Re: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu serdar06' Alıntı: Ben de katılmak isterim ancak Cuma akşamı bana uymuyor. Bir sonrakisine inşallah Genişletmek için tıkla ... isabetli olmuş...
Re: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu serdar06' Alıntı: Ben de katılmak isterim ancak Cuma akşamı bana uymuyor. Bir sonrakisine inşallah Genişletmek için tıkla ... isabetli olmuş...