Yarın akşam saat 18:00 da Tenados kafede buluşmayı planlıyoruz. uygun olan bütün arkadaşların katılımını bekliyoruz.
Bu etkinliğin amacı, doğa etkinlikleri dışındada aynı şehirde bulunan arkadaşlarla sosyal bir ortamda buluşup kahve eşliğinde -bir fincan kahvenin 40 yıl hatrı vardır- sözündende yola çıkarak bu güzel dostluklarımızı pekiştirmek niyetindeyiz. Yarın akşam saat 18:00 den itibaren herkesi tenadosa bekliyoruz
YER TARİFİ
Selanik ile Kızılırmak Sokak Köşesinde, Metropol Sİnemasının biraz Üstünde, Selanikten Çıkarken Sol Köşede.
Ynt: Ankara Grubunun Tenados'ta Buluşma Duyurusu (8 Temmuz 2009)
ben bu sefer çocukları getirmiyorum...ara sıra kafa dinlemem lazım ama bi sonraki buluşmamıza getireceğim.akşam 6'da işten çıktığım için daha geç gelirim...görüşmek üzere
Fikir parlak ama aslında cuma yada ctesi akşamı toplansaymışız daha iyi olurmuş gibi bence.Yarın akşam gelmem zor gibi arkanızdan ağlarım sonra amaaaa :'(
Zerrin, ben bi bira içmelik gelebilirim...Ama kesin değil. Sen yine de yanında bana gezenbilir uzun ve küçük sticker çeşitlerinden bir demet getirebilirmisin)))