Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,066,425

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Çok güzel organizasyondu...
Kamp da yarışlar da süperdi...

düzcedeki yarışlara sag olsun oktay kardeşim götürdü pazar sabahı gittik exrem atabı harikaydı araçlarda güzeldi güzelbirgün oldu teşekürler oktay kardeşim

rica ederim Mehmet abi bana arkadaş oldun esas ben teşekkür ederim ..

TEKNIKISLEM' Alıntı:
İstanbul da Challenge
Bursa da Extreme
ama
Gerede 180km,

hayırlısı ...
birazda ben gaz vereyim
gerede 145 km.
keşke bir hafata sonraya alsalarmış.
orada debelenip sakarya'ya giderdim :

butun arkadaşlar davetlidir 06-10-2013 pazar gunu sabah 8.30 hava müzesinin karşısındaki taymekte buluşup küçük çaplı offroad gezisi yapacagız gelmek isteyen arkadaşlara duyrulur

06kalıpçı57' Alıntı:
butun arkadaşlar davetlidir 06-10-2013 pazar gunu sabah 8.30 hava müzesinin karşısındaki taymekte buluşup küçük çaplı offroad gezisi yapacagız gelmek isteyen arkadaşlara duyrulur
BİZİ BU GEZİDE YANLIZ BIRAKMAYAN BUTUN ARKADAŞLARA SONSUZ TEŞEKÜRLERİMİ SUNUYORUM SAGOLUN VAR OLUN GELMEK İSTEYİPTE GELEMEYEN GÖNÜLLERİ BİZİMLE OLAN ARKADAŞLARADA TEŞEKÜR EDERİM GEZİYLE ALAKALI FOTOLARI SAGOLSUN ERKAN KARDEŞİMİZ FEYSE KOYMUŞ TEŞEKÜRLER ERKANIM

Hamdi abi(son_kral), geçen kış beni çamurdan çıkarmıştın eryaman da. Orada bana off-road'un yardımlaşma ve dayanışma olgusunu öğretmiştin. Acemiliğimden neredeyse artık pes edip aracı orada hurda olmaya terk edecektim. Sana tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Sayende bu yaz trakya'nın kıyılarında, dere yatakların da, lastiği patlamış, benzini bitmiş , arıza yapmış herkese durdum. Herkezin durmadan geçip gittiğini kimsenin elini taşın altına sokmadığını ama neden benim yardıma durduğumu sorduklarında seni anlattım. Bu sayede bir sürü dost kazandım, bir çok köyden kasabadan arkadaşım oldu..Allah'a emanet olasın Hamdi Abi, Saygılar.