Ynt: Ankara, Gerede - Aktaş Göleti Yürüyüşü Duyurusu (15 Kasım 2009)
hsbasar' Alıntı:
Zerrin merhaba
Seni yeniden sahalarda görmek güzel, iyileşmene çok sevindim
Biz bu hafta sonu Toyotacılar olarak toplanıyoruz, ben jübile yapacağım.
Önümüzdeki haftadan itibaren LR ciyim ;D
Alp benimle gel diyeceğim ama araba dolu, sanırım diğer arkadaşlarda yer var. Olmasada sana yer yaratılır.
Sedat abi,
Ben sizin katılacağınızı bilmiyordum Toyota toplantısına...
Aracınızda yer olup olmadığı daha sormadan böyle yazmanız sevindirdi beni...
Aracımla gelemeyeceğim toplanımlara çok çok çok utana sıkıla soruyorum tanıdıklarıma bunu. Kandi kendime rencide olmama engel olup bunu düşünmüşsünüz, vallahi kibarsınız, billahi kibarsınız, bi de adam gibi adamsınız....
Şincik diyeceksin ki belki,
"Bunu sormaya utanıyorsun, sen daha sormadan buraya yazmama kızmıyorsun"
Kızmam tabi, bunda utanacak bi şey yok aslında. Ama şu varki, insanların, arkadaşların imkanlarını resmen kullanan insanlar sezinliyorum bazen, hatta bu ortamda bile. Onlar utansın.
Artı,
Ben, beni misafir olarak kabul edenlere karşıda üstüme düşen hertürlü sorumluluğu yapmaya çalışırım zaten. Kabul etmeseler bile bazı paylaşım taleplerimi -mesala maddi- zorlada olsa, ısrarlada olsa bunu yaparım, yapmak lazım zaten... Dop doğrusu budur...
Bunu kendimi anlatmak için, şöyleyim böyleyim diye anlatmak için değil, o suistimalcilerin -becerebilirsem- suratlarını kızartmak için yazdım. Beni bilen bilir zaten.
"Bilmek istemeyende beri gitsin
" Beni bilmek istemeyeni, zati istemezuk ;D
Bunu burada uzattım, lütfen okuyanlar kusura bakmasın, fakındayım...
Sadece geçmişimden sonra şu anda içinde bulunduğum durum bende böyle bi çekingenlik yarattı, o kadar. Vallahi sudan çıkmış balığa döndüm...
Yani, dolayısı ile çok hassas olduğum bi konu...
İnsan kırmak, kalp kırmak en kolayı, en kötüsü...
Değerlisiniz Sedat abi....
LR alıyor olduğunuzu dün Yavuz abiden öğrendim. Çok met etti makinanızı. Hayırlı olsun...
Bende çok beğenmeye ve araştırmaya başladım LR' leri... Belki, bi gün, ben de........
Kazasız belasız, çok güzel günlerde kullanın İnşallah....
Toyota gezisine aracımla da gelebilirim ama bunu pek markam dolayısı ile istemiyorum.
Bide diğer önemli sebep oldukça manevi.....
Maddi sıkıntılarım ve şu anda sadece tüketici konumumda olmam beni çok rahatsız ediyor. Keyfe yaptığım riskli harcamalar maneviyatımı çok sarsıyor.
Bi laf vardır, "Başkasının Düdüğüyle Düğüne Gidilmez" gibi
Yaşadığımız ekonomik krizde keyfimi çalışan yaşlı insanın sırtından yapmak maneviyatıma ağır geliyor..... O çalışsın sabah akşam, ben evde movimax' ten film seçeyim evde, sonrada hafta sonunda V8 makinayla posterior' umu gezdireyim. Olmaz. "Etek Giyer Gezerim" daha iyi
;D
Bunları yazmaktan çekinmiyorum, ayıp yada yanlış yazmıyorum çünkü....
Bide hastyalarımız var... belki hafta sonunda valide hanımı Konya' ya götürmem gerekebilir...
Çok ta keyifli sayılmam. Toyota toplanımın katılımım ciddi askıda yani....
Yeniden binlerce teşekkürler....