atillayasin
Ana Kamp
ankara evirgan yaylasında ufak bi gezi.gec paylasım yapmamın dısında beğeneceğinizi umarım
Ocak ayında gitmiştik konu başlığında sadece evirgan yaylası yazmıştım.Ankaraya 55 km uzaklıkta kazan ilcesinin iğmir köyü.Cok güzel ve gezi ve off road şartları uygun doğal bir yeryavuz-çelikel' Alıntı:ne zaman gittiniz ? ve orası nerede? bilgilendirin lütfen.
cağlar abicim yeni yerler keşfetmek gerekir bi grup halinde gezi düzenler gideriz.tadını cıkarırız sonra paylaşırız bencil olmamak gerekircaglarharduyu' Alıntı:aslında konuyu söyle baglayacaktım: ankara da bu mevsimde gidilecek neresi var?kalabalık olmayan, az insanın bildiği ve gidemediği bir yer... paylasmak isteyen varsa, gerci herkes paylasınca sessiz bir yer kalmıyor memlekette, merakla bekliyorum.
tekrar görmek isteriz erhan abibrothers' Alıntı:fotoğrafları enginde görmüştüm güzel bir gezi olmuş sanırım mart ya da nisan gibiydi aynı ekiple bizde gitmiştik güzel ve zevkli bir parkur
yavuz abi kışın gitmediğine göre cok şey kacırmıssın.denemeni tavsiye ederimyavuz-çelikel' Alıntı:geçen hafta güvenç yiğitli üzerinden karagöl'e gittim.Dediğiniz gibi süper manzaralı ve güzel yerlerdi.Kışıda bir başka güzelmiş.
atillayasin' Alıntı:yavuz abi kışın gitmediğine göre cok şey kacırmıssın.denemeni tavsiye ederim
atillayasin' Alıntı:tekrar görmek isteriz erhan abi
atillayasin' Alıntı:yavuz abi kışın gitmediğine göre cok şey kacırmıssın.denemeni tavsiye ederim