Ankara Ayaş Uçuş Videosu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deepstoll Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,181

Etiketler
Ynt: Ankara Ayaş Uçuş Videosu

kanat kapanması paraşütün yumulduğu an heralde dimi....birde tıkırtı varya kayıtta sebebi nedir onun ??? ???

evet kanadın yamulduğu an kapandığı andır, stabil olmayan hava akımıyla karşılaşıldığında kanat kapanması olabilir.Ama o kadar büyük bi sorun deildir, yinede kapanmaya göre adrenalin fışkırır ordan burdan:smiley:ses çıkaran alet variometre görüntüde var zaten, altımetre, termometre ve yükselip alçaldığını m/s olarak rakamsal ve analog grafik olarak veren bi alet, çöküşteyken tıkırtı tarzı , yükselirkende başka bi tonda uyarı verir, çok yükseklerde alçaldığını yada yükseldiğini anlaman mümkün deildir

cevabınız için teşekkür ederim.Hep heveslenmişimdir bu tür bi heyecana ama motorlu uçurtma misali aletlerle. ;D ;D

saglam gelmiş asimetrik bide sanırım bastırıcı hava akımları baya yogunmuş variometre ağlıyordu.soldan gelen küçükmüşde dengeyi bozunca sagdan gelen saglam olmuş nese geçmiş olsun kazasız uçuşlar

Tek hayalim pilot olmaktı , göz bozukluğundan dolayı vazgeçmek zorunda kaldım.18imi doldurunca eskişehir inönüde planör eğitimlerine başlamayı düşünüyorum :D , çok güzel bir paylaşım olmuş. :smiley: Saygılar ,

merhabalar murat sana daha dikkatli uc demek zorundayım , ucus karakteristigine bakarak yeni baslayan bi arkadas oldugunu düsünüyorum bi kac uyarım olacak hatalı gec müdahalelerin var bi yere kadar daha sonrada kolonlara yapısmıssın , siv egitimi almanı tavsiye ederim cok faydası var ,umarım uyarılarımı yanlış anlamazsın görüsmek dilegiyle

Çok güzel olmuş be...
İzlerken bile heyecanlandım :smiley:
Paylaşım için teşekkürler...

Çok geçmiş olsun,gerçekten yamaç paraşütü çok eğlenceli fakat görüldüğü üzere bir o kadar da tehlikeli. ??? Bol termikli uçuşlar dilerim. :smiley:

Seyrederken bile heyecanlanıyor insan, uçarken fışkıran adrenalini düşünemiyorum :smiley:

hep hevesim vardı ama o parşütün kapandıgını görünce vazgeçtim ben ayagımı yere basmaya devam edeceğim..keyifli ve güzel aktivite:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR