Aracin yay rotil alt rotil makas ayarlari vs vs hepsi 4-5 aylik surecte yapildi hersey yeni ama butun cukurlari hissediyorum ve araba surekli zipliyor .. lastik basinci 28.
Amortisorleri ilk degsitigim 2-3 ay cok iyiydi araba sonra amortisor gidince gene rezil olduk
açıkçası silverado konusunda tecrübem yok, mantıken fikir paylaşıyorum.
asıl ağırlık ön tarafta olduğu için yaylar önemli, değiştirirken orijinal mi takıldı yoksa uyumlu parça mı?
arkalar makaslı sanırım, ayar yapıldıysa hala zıplama yapıyor mu? ya da daha önce de yapıyor muydu?
bir de bu işlemleri hangi şehirde yaptırdınız?
lok lok ses amortisör, motor kulakları, burçlar vs
sesi dinlemek lazım
önce bir ustaya ya da düzgün bir servise gidin, kontrol ettirin, belki de sorun farklı çıkacak.
Merhaba; CK, Silverado için uzmanların önerisi:
1- Gabriel®
Load Carrier™ Coilovers more details on - 1980 Chevy CK Pickup Replacement Shocks & Struts – CARiD.com
2- Bu konuda bir Uzmandan yardım almak isterseniz ( "RCD" Race Car Dynamics™ | Suspension & Lift Kits, Parts — CARiD.com ) veya
kendi adreslerinden ( Race Car Dynamics ) destek isteyebilirsiniz. Ön ve Arka takım olarak alırsanız size daha hesaplı gelecektir.
Ayrıca bu amortisörleri; kendi adınıza INTERNET üzerinde alabilir ve getirtebilirsiniz. Ucuz Amortisör aracınız için asla çözüm değildir, lütfen unutmayınız. Selamlar, Ömer
türkiyede bulunmuyor hocam bana buraada lazım çünkü ölçüleri orjınalıyle tutmaz benımkının gidip denemek yada ozel yaptırmak ıcın soruyorum ben teşekku ederım yinede