olayı anladık da kullanıcısını kapılara kadar çamurda çekilmiş fotoğraflarıyla görmeyi isterim ve burda da paylaşır umarım.yok boyası çizildi yok sensörler arıza yaptı yok motor arıza ışığı yandı demez umarım ;D4WD' Alıntı:Olay budur işte Offroad kültürümüz artık 0km arabalarla oynamak derecesine gelmiş
yasakşehir07' Alıntı:olayı anladık da kullanıcısını kapılara kadar çamurda çekilmiş fotoğraflarıyla görmeyi isterim ve burda da paylaşır umarım.yok boyası çizildi yok sensörler arıza yaptı yok motor arıza ışığı yandı demez umarım ;D
sadece bildiğim kadarıyla.. yapılan yeni tamponun köşeleri açılı olup kısmen yuvarlatıldığı için sanıyorum vizeden geçer, ayrıca bu tampon ile plastik tamponun darbe anında çok bir farkının olduğunu zannetmiyorum. ha yeni tamponun üzerindeki çıkıntıların yayaya ekstara bir zararı olabilir ama siz yayaya vurduktan sonra tamponun ne olduğunun pekde farkı olmuyor çünkü genelde onu ya ön camda ya kaputun üzerinde buluyorsunuz.maliboga' Alıntı:Öncelikle harika bir görüntü olduğunu ve ustamızın iyi bir iş çıkardığını itiraf etmek istiyorum.
orijinal gibi duruyor.
Fakat yinede ben de bazı fikirlerimi ve sorularımı sizlerle paylaşmak isterim.
Bu araç ile Muayeneden geçebilirmiyiz?
Allah korusun bu tampon ile bir yayaya çarparsan ne olur acaba? Bu tampon metal öyle değil mi?
gerçek anlamda off road yapılmayacak ise ve zamanını büyük kısmı asfaltta yada şehir içinde geçecek ise sadece görüntü olsun diye yapılan ve karşı tarafın hayatını riske atan bu tür değişikliklere ben şahsen bir amarok sahibi olarak karşıyım.