Amarok almak istiyorum fikirleriniz lutfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kakyol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,273

kakyol

Kamp III
Yer
Antalya
merhaba dostlar gectigimiz gunlerde antalya daki bayide 4x4 ve 8 ileri otomatik olan amarok u inceleme firsatim oldu kokpit malzeme kalitesi cok hosuma gitmesede ( grand cherooke ve toyota vx100 kullanan biri olarak belkide) aracin yuksek ve heybetli durusu beni bi nebze cezbetti

cezbetmesinin bir sebebi ise motor cc si yakıtı ve vergi avantaji olmasi cok daha fazla beni diger markalarla arasinda secimimi etkiliyor benim kullanim amacim oyle cok zor offroad degil misal antalya yi bilenler bilir maden koyu ,ucansu selalesi vb yerlere gidip hem sehirden uzaklasmak hemde ailecek mangal keyfi yapmak vs ama bu araci gunlukde kullanmak zorunda kalacagim sayet alirsam ve kafama takilan otomatik vites olan versiyonunda 4x4H 4X4L secenegi olmamasi kafama takiliyor ve volkswagen in bu segmentte deneyimsiz olusu ve malum sitede bu araci daha 3 - 5 bin km satisa koyanlarin ilanlari kafamin oldukca karismasina sebeb oldu

bu konuda yardimlarinizi rica eder simdiden herkese tesekkur ederim esen kalin

Etiketler
Ynt: Amarok almak istiyorum fikirleriniz lutfen

Merhaba,

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum yeni amaroğu ,Bulgaristan a gezi amaçlı seyatimizde bizi hiç üzmedi.Çok memnunum.zevkli bir kullanımı var.Daha önce manuel olanını alıp satmıştım.Otomatiğini bekledim ve aldım.Çok bozuk yollarda diğer binek araçlara göre biraz sarsıntı oluyor ama otobanda hiç bir problem yok.Hızlı kullanımı emniyetli ve yol tutuşu mükemmel.Donanım segmentine göre yeterli diyebilirim.Özellikle ekran destekli ön ve arka park sensörü kolaylık sağlıyor.Bilginize.

doganbilal' Alıntı:
Merhaba,

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum yeni amaroğu ,Bulgaristan a gezi amaçlı seyatimizde bizi hiç üzmedi.Çok memnunum.zevkli bir kullanımı var.Daha önce manuel olanını alıp satmıştım.Otomatiğini bekledim ve aldım.Çok bozuk yollarda diğer binek araçlara göre biraz sarsıntı oluyor ama otobanda hiç bir problem yok.Hızlı kullanımı emniyetli ve yol tutuşu mükemmel.Donanım segmentine göre yeterli diyebilirim.Özellikle ekran destekli ön ve arka park sensörü kolaylık sağlıyor.Bilginize.

merhabalar yardimlariniz icin tesekkurler bende bir tane otomatik aldim yarin teslim alacagim bakalim bir aksilik cikmazsa sayet yazmis oldugunuz deneyim ve tecrubeleriniz benim icin cok iyi oldu bir nebze rahatladim bu segmentte ve VW olarak ilk aracim olacak cunki tekrar tesekkurler

mrdnmz' Alıntı:
ford ranger ı da inceleyein derim naçizane.

ford ranger a baktim fakat kendisini bile goremedim birakin test etmeyi henuz tr yok diyorlar ayrica fordun vergi dezavantaji olmasi benim acimdan negatif cunki 3200 cc 4x4 alirsak vergisi cok cok yuksek oluyor sadece hafta sonlari ve gun icinde işe gidip gelmek icin kullanilacak bir arac icin tesekkur ederim size de iyi calismalar

üstad 1 yıldır 4 çeker manuelini kullanıyorum gayet memnunun hem yakıt hem vergi hemde rahatlık konusunda bir sıkıntım yok 4x4H 4X4L secenegide mevcut bu arada açada off road modu çok dik kaygan yerlerden inişte açıkcası çok başarılı iniş ve kalkış destek saymıyorum kısacası azıcık daha guclu olsa daha iyi olurdu ama sonucda herzamn arazide değiliz hafta sonraı içinde fazlasıyla yeterli bi araç

Arkadaslar merhaba
dun yeni aldigim gumus gri diff kilitli otomatik Amarok umu teslim aldim Antalya da yasiyorum fakat Manisa Demoto Volkwagen bayisinde bulabildigim icin uzun yolda 500 km kadar kullanma firsatim oldu uzun yolda gayet basarili bir arac en kisa zamanda arazide de deneyecegim tecrubelerimi sizinle paylasacagim

bu arada belki aramizda Manisa VW bayisinden yada Manisadan birileri vardir Demoto calisanlarina basta Ugur bey olmak uzere cok cok tesekkur ederim ilgi nezaket ve hurmetlerinden dolayi herkese Manisa Demoto yu gozu kapali tavsiye edebilirim iyiki tanisma firsati yakalamisim

tesekkurler

Amarok'u 3 gün boyunca test için kullanmıştım. Uygun lastiklerle sizin ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılar bence. Ailecek uzun yolculukta valizlerimizi koyacak yer olmadığı için mecburen arka koltukların ve önlerini kullanmıştık. Bence ailecek kullanacak ve tek araç olacaksa arka tarafa bu tür eşyalarınızı koymak için kilitli bir bölüm yaptırsanız iyi olur. 120-130 km'si 1. 2. viteste arazide toprak yolda yapılan test dahil toplamda yaklaşık 750 km yol yaptım. Otobanda hız sabitlryici ile 120'yi geçmedim. Ortalama 9,4litre/100km yakıt tüketimim olmuştu. Biz çok beğenmiştik. Heleki otomatik eminim daha keyifli olmuştur. Yeni aracınız hayırlı olsun.

Dostlar selam
amarok la bugun cok az da olsa yol dısına ciktim daha önceden land cruiser vx100 le gittigim bir yere gittim beni hic uzmedi sadece toyota jeep e gore biraz daha sarsintili bir yolcukuk gecirdik hepsi bu bence bu durumda gayet normal jeep le kamyoneti kıyaslamak yanlis dedigim gibi benim gibi kullanacaklar icin gayet mantikli ve tasarruflu bir arac simdilik bu kadar deneyim yasadikca yazmaya gayret edecegim hoscakalin

Ben de 2 hafta once otomatik bir Amarok aldim. Aracin heybetli goruntusu,yol tutusu mukemmel. 180 beygirlik motorun gucu hemen hissediliyor. Yakit tuketimi ise ortalama 9 litre civarinda. Tabi ki suspansiyonlari bir Suv kadar konfor yasatmiyor ama aracin sinifi gozonune alinirsa bu da normal. Yeni arac alan arkadasimiza hayirli olmasini dilerim, deneyimlerimizi burada paylasalim.

Kıvanç bey;

iyi günlerde kullanın ; teste katılamam ama mangal kısmına katılabilirim :smiley:)

Poseidion' Alıntı:
Kıvanç bey;

iyi günlerde kullanın ; teste katılamam ama mangal kısmına katılabilirim :smiley:)

her zaman beklerim abicim iyi dileklerin icin ayrica tesekkur ederim ;)

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,908
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.