Aman dikkat edin arkadaşlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oxos41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,443

oxos41

Yeni Üye
113641582 SAHİBİNDEN.COM da bulunan bu numaralı ilana dikkat edin arkadaşlar....benim gibi suzukileri takip edenler illaki bu arabayı biliyordur bu araç istanbulda ilk sahibinden satılıktı kmsi240.000 idi km yüksek diye almamıştım fakat araç sonra bolu da bir galeriye satılmış herhalde...buraya kadar her şey normallll anormal galerici aracı malum fiyattan nete attı km de normal fakat son olarak ilan güncelleniyor buraya kadarda her şey normal anotmal olan ise son güncellemede km nin 83.000 de olması..beni kimse yanlış anlamasın ben kimsenin ekmeğine mani olmak istemem ama lütfen kimse bu tür sahtekarlıla para kaznma isteğinde olmasın ...araç ilk sahibinden old için 80.000 de görüntüsü olabilir ama lütfen insanları kandırmayalımmm...benim gibi bir kaç arkadaş daha tepki gösterip onlara mesaj atsa belki yılıp insanlara doğru söylerler...http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-2003-4x4-suzuki-grand-vitara-boyasiz-113641582/detay

Etiketler
Ynt: Aman dikkat edin arkadaşlar

Arkadaşım bu bi sektör, galerilerin işi bu bence satılamayacak vasıftaki arabaları alıp makyajlayıp yakaladığı bi garibana çakmak.
Allah aşkına temiz araba olsa galeriye düşermi, araba alırken en önemli özellik arabanın temizliği, benim fikrim o yüzden galeriye düşmüş araba %95 kusurludur!

keşke ozaman sayfayı kopyalasaydınız.
km yi 246000 yazmışlar şuan.
tabi bu durumda sizin mesajınızda farazi durumuna dşüyor...

arkadaşlar ben sayfayı kopyaladığımda km 83000 idi..galerici arkadaş insafa gelmiş km yi doğruya çekmiş...

Burujo' Alıntı:
Arkadaşım bu bi sektör, galerilerin işi bu bence satılamayacak vasıftaki arabaları alıp makyajlayıp yakaladığı bi garibana çakmak.
Allah aşkına temiz araba olsa galeriye düşermi, araba alırken en önemli özellik arabanın temizliği, benim fikrim o yüzden galeriye düşmüş araba %95 kusurludur!

bir insan aracını satmak istediği zaman acil bozdurması gerekiyorsa aracını kime satacak .yanlış bir yorum yazmışınız bence .

zeynelyesilbas' Alıntı:
bir insan aracını satmak istediği zaman acil bozdurması gerekiyorsa aracını kime satacak .yanlış bir yorum yazmışınız bence .

Bu konuda benimde maduriyetim oldu o yüzden belki biraz sert yazmış olabilirim tabiki her galerici aynı değildir.
ama genel olarak galeriden araba alırken çok dikkatli olmak lazım arabayı öle bi hale getiriyorlarki 3 5 ay hiç bir sorunu olmuyor ondan sonra sorun üzerine sorun.

benim sözüm galericilere değil arkadaşlar sadece sahtekarlıkla üç kağıtla uğraşan insanlar birinin canını yakmasın diye....

sayın oxos41 kim ne derse desin, insanları uyararak doğru birşey yapmışssınız.teşekkürler.

Kandırılmış olma duygusu çok kötü ve can sıkıcı bir olaydır. İnsanı aldığına alacağına bin pişman eder. Her malın bir alıcısı muhakkak çıkıyor. Ancak insanların haksız kazanç elde etmek için kandırdıkları insanları düşürdükleri duruma vicdanları nasıl elveriyor anlamak mümkün değil...
Duyarlılığınız güzel bir örnek, tebrik ve teşekkür ediyorum...

erolsungur' Alıntı:
sayın oxos41 kim ne derse desin, insanları uyararak doğru birşey yapmışssınız.teşekkürler.
bu mesajımı oxos arkadaşım yanlış anlamasın.onada inanıyorum.
sözüm erol'a kim ne derse desin derken cümlesinden çok anlamlar çıkabilir.
şimdi soruyorum,bu aracın satılmaması için veya galericiye gıcıklığına yapılmadığını bana inandırabilirmisiniz.?
benim demek istediğim belkide galerici bu haberi okudu ve km,yi yukarı çekti. bu gibi durumlarda yanlış yada hileli olan ilanın o andaki sayfa resmi kopyalanmalıki duyuru farazi olmasın...
saygılar...

ARKADAŞLAR 5664 E PLAKAYLA HASAR SORGULAMASI YAPTIĞINIZDA İLK MESAJDA HASAR DURUMU 2DK.SONRADA GELEN 2. MESAJDA 2008 YILI İTİBARİYLE GİRDİĞİ BÜTÜN MUAYENELERDEKİ KM BİLGİSİDE GELİYOR ARAÇ ALIRKEN MUTLAKA SORGULAMA YAPMANIZI ÖNERİRİM.

bu haraketleri kim yaparsa sahtekardir bunlarin yatacak yerleri varmi öbür tarafta BUNLARI KÖR SEYTANA HAVALEEDIYORUM NASIL BILIRSE ÖYLE YAPSIN ..... :mad: :mad: ??? ???

son_kral_54' Alıntı:
Bende birsene önce faturalı diyerek aldığım araç motorunun faturasız olduğunu öğrendim.
bakalım ne olacak?

ifadeniz farazi ya da gıcıklık olsun diye olabilir mi acaba?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR