alternatif nisan-dugun fotoları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan srhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,687

srhan

Ana Kamp
Yer
istanbul
alternatif nişan fotoları...Teşekkürler Murat Üstün...
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

1.jpg

2.jpg

10.jpg

8.jpg

Etiketler

Ynt: alternatif nisan-dugun fotoları

Hong Kong'da trafiğin ortasında fotoğraf çekinen gelin ve damadı görünce şaşırmıştım ne arıyorlar yolun ortasında diye. Demek ki alternatif düğün fotosu çekiliyormuş. :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

hong kong 2 005 (Large).jpg

hong kong 2 006 (Large).jpg

Uzakdoğuda özellikle Kore' de düğün fotoğrafçısı diye bir meslek yok.
Düğünlerdeki fotoğrafları çiftlerin dostaları çekiyor.
Bizim gelinimiz Kore' li. Düğün günü 4 tane arkadaşı geldi.
Sonra hep birlikte İstanbul sokaklarında fotoğraf çektirdiler.
Sonuç muhteşemdi.

evet değişik olmuş Tebrikler istanbulda birçok değişik mekan var bunu yapabilecek tekirdağ için değişik fikri olan var mı ?

Evet Rahmi Koç müzesi...
Yorumlar için ayrıca teşekkürler..
Turuncu foto'ya yine teşşekkür ederiz eminim düğün fotolarımızı da buraya ekleriz...
Tekirdağ içinse ayçiçeği tarlaları ii fikir olabilir...

sanırım bu alternatıf dugun fotografları ıstanbulda da yaygınlasıyor...benım bır arkadasım hava kuvvetlerı muzesınde fotograf cektırmıslerdı..

arkadaşlar mekan tercihi gerçekten çok güzel .ama fotoğrafları para verdik fotoğrafçı tuttuk çektirdik derseniz işte buna buna çok üzülürüm . eğer gerçekten bunlar orjinal kadrajlarsa vallaha yazık olmuş . hiçmi altı nokta bir dengesi diye birşey duymadın . bütünlük kompozisyon ,kurgu ,derinlik gibi kavramlar dan bi haber olmuş.
bu tür özel günlerde gelin ve damatın elbiseleri en ön plandadır hayatınız boyunca bunlara bakacaksınız . ama fotoğrafçınız o güzelim elbisleriniz kıyafetiniz. kadrajıyla katlederse hiçbirşeye bakamazssınız :(

nacizane önerim düğün fotoğraflarınızı çektirirken fotoğrafçınızı ve mesleki hikayesini araştırın ve düşünün derim . allah tamamına erdirsin bu arada . mutluluklar dilerim .

bu arada ben nişan düğün fotoğrafçısı değilim. ama bazen arkadaşlarıma bu gibi düğün hediyeleri veriyorum.

https://www.facebook.com/video/video.php?v=146988539957&comments&set=t.675069957&type=1

alttaki fotoğrafları haydarpaşa yanmadan 15 dk önce çekmiştim :(

1.jpg

16.jpg

41.jpg

12.jpg

24-1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.