Almanya'dan Navigasyon Aleti

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mthan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,811

Mthan

Yeni Üye
Mesajlar
3
Tepkime Puanı
0
Şu anda Almanya'da olan bir arkadaşıma bir navigasyon aleti getirtmek istiyorum. 100 euro'ya kadar bir bütçe ayırmayı düşünüyorum ama 150-200 Euro'ya da çıkabilir çok önemli bir fark olursa. Almanya'da satılan hangi markanın hangi modellerinin Türkiye haritasını barındırdığına dair bir bilginiz olursa ve paylaşırsanız çok sevinirim.
 

Etiketler
Ynt: Almanya'dan Navigasyon Aleti

Birkaç güne kadar Almanya'dan dönecek arkadaşım. Türkiye'de kullanmak üzere bu modellerden birini almak istiyorum. Acele yardımınıza ihtiyacım var. Çok teşekkürler.

Garmin nüvi 245WT
Garmin nüvi 1340Tpro
Garmin nüvi 255WT
Garmin Nüvi 1350T

TomTom XL IQ
TomTom XL Black Edition

Mio Moov Spirit 500
Mio Moov M405
 

Ynt: Almanya'dan Navigasyon Aleti

Sanırım araç navigasyon cihazı arıyorsunuz. Bu konuda da malesef pek fikrim yok çünkü arabamda iphone kullanıyorum. Outdoor GPS cihazı sorarsanız ben Garmin öneririm.

Orhan
 

Ynt: Almanya'dan Navigasyon Aleti

Garmin nüvi öneririm. En azından türkiye haritası bulma konusunda daha geniş bir kitleden destek alabilirsiniz.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,622
Mesajlar
1,521,219
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst