ALM - Acmat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 267
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,501

Ynt: ALM - Acmat

Vallahi ben de duymamıştım. ;D
2005 Ekiminde Çatalca'ya traktör parçası almaya gitmiştim.Sanayide bunu gördüm , aldım , döndüm.

hiç pişman oldunuzmu?
ben bir kaç resimde yerden şaft topladiginizi gordum.
üzer beni boyle seyler.

Bugüne kadar aldığım hiç bir araçtan pişman olmadım.Tabii mekanik arızalar olacak.Hele bizim gibi adamların eline düşünce , ne yapsın garipler. ;D
Şu anda Acmat'a Ural ara şanzımanı akuple ettik.Son testler yapılıyor.Yakında yeni resimleri koyarım.

unumorgunda koymadınız yenı resımlerını dimi benmi kaçirdim yoksa

;D ;D ;D....kara donlu Beytullah ;D ;D ;D....beni çok güldürdünüz..Ellerinize sağlık çok güzel

Bildik markalar kadar olmasa da , acmat da bazı filmlerde rol almış

2005 Fransız yapımı Les-chevaliers-du-chiel

[attachment=1]

1993 Fransız yapımı Le-chateau-des-oliviers

[attachment=2]

2003 Once-Upon-a-Time-in-Mexico

[attachment=3]

2005 All-the-Invisible-Children

[attachment=4]

2006 Home-of-the-Brave

[attachment=5]

nadir bey acmat a bişi sölemek değildi hatırladığım kadarıyla bu cevap.mesaj adedini yükseltmek istercesine selam kelam türünden bişi yazılmıştı amerikan filmlerinden fırlamışlık.yoksa acmat ı sizde gördükten sonra ki ilk resimlerini forum donanımda görmüş ve lamborgini arazi aracı sanmıştım.
paris dakkar kazanmış ki ;dakar o zamanlar bence bence gerçek mukavemetti bilek güreşiydi güçlü sağlam kazanıyodu,acmata bişi sölemek haddim değil.bi arazi aracım olacaksa film kahramanı değil paris dakkar camel trophy transsiberia gibi bi sınavdan geçmiş olan olsun derim

Rica ederim.Ben zaten hiç öyle bir şey düşünmedim.Mesajı görünce ben de meraklandım ve internette biraz araştırınca yukarıdaki filmleri buldum.

SON KONULAR - FORUM