Ynt: Alkol ve OFFROAD
Değerli dostlar
benim kimsenin içkisine,yaşamına,geleneklerine,hayata bakış açısına ve bunu kullanım şekliyle ilgili bir sorunum yok,
alkollü araç kullanmanın sonuçlarını zaten hepimizce malum,anlatamadığım bizin kullandığımız araclarda,girdiğimiz yerlerde, 5-10 arkadaşımızla zorlu bir parkurda birbirimize karşı (ne kadar inkar etsekte)üstünlük sağlama mücadelesi varken ,aracın (kimi zaman) lastiklerinin,bastığı yeri bile göremezken,aştığın tepenin ardında ne olduğunu bilmezken vs.vs.alkolün cesaretinemi sığınıyoruz,kontak kapanır alkol alınır,derken kazdağlarındaki umut arkadaşımızın çaresizliğini,göz ardı etmiş olmuyormuyuz onlarda dönüş yolundalardı.
size bir anı.
ufak denebilecek bir su geçişi var,arkadaşımız aracına ne gerekiyorsa yapmış altındaki gerçek bir canavar,fakat kendisi alkollü, bir iki araç gayet yavaş, sol taraf suyun dışında geçişini tamamladı ben sıramı bekliyorum o canavarın sahibi muhrerem, skıldı sırayı bozup geçiş yapmak için öne geçti ve suları yararak daldı ,ne olduğunu anlamadık,suyun içinde çukur varmış,öntaraf şahlandı ve yere kapaklandı,vinçleyerek çıkardıdık ,kaşı patlamış,iki diş kırılmış,(kemeri Allahtan takılıymış) kaşı direksiyon simidine çarpmış ,elindeki bira kutusu da dişlerine. ertesi günde sanayideymiş
muhterem, aracının ön takımına 1000tl sıkışmış.