D devlet Yeni Üye Mesajlar 7 Tepkime Puanı 1 24 Eki 2022 #1 Merhaba değerli üyeler. Hafta sonu farkettim ki Truma S3004 sobamın baca kapağı yerinde yok. Aldığımda mı yoktu yoksa yolda vs mi uçtu bilemiyorum. Elinde fazladan olup değerlendirmek isteyen olursa yazarsa sevinirim. Lazım olan parça şudur;
Merhaba değerli üyeler. Hafta sonu farkettim ki Truma S3004 sobamın baca kapağı yerinde yok. Aldığımda mı yoktu yoksa yolda vs mi uçtu bilemiyorum. Elinde fazladan olup değerlendirmek isteyen olursa yazarsa sevinirim. Lazım olan parça şudur;
aslan28 Dağ Bayır Demedim Dolandım Durdum. Mesajlar 1,077 Tepkime Puanı 180 Yaş 41 Yer İSTANBUL/Sultangazi 24 Eki 2022 #2 Truma Soba S2200 S3000 S5002 Serisi Baca Kapağı | AGUS Truma soba bacası ve benzer ürünler aynı gün kargo, taksit seçenekleriyle web adresimizde! www.agus.com.tr
Truma Soba S2200 S3000 S5002 Serisi Baca Kapağı | AGUS Truma soba bacası ve benzer ürünler aynı gün kargo, taksit seçenekleriyle web adresimizde! www.agus.com.tr
D devlet Yeni Üye Mesajlar 7 Tepkime Puanı 1 24 Eki 2022 #3 aslan28' Alıntı: Truma Soba S2200 S3000 S5002 Serisi Baca Kapağı | AGUS Truma soba bacası ve benzer ürünler aynı gün kargo, taksit seçenekleriyle web adresimizde! www.agus.com.tr Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ilanı görmüştüm. Elinde fazla olup değerlendirmek isteyenler için buradan konu açtım. Malum Agus'da satılan kargo ile 300 TL ye geliyor.
aslan28' Alıntı: Truma Soba S2200 S3000 S5002 Serisi Baca Kapağı | AGUS Truma soba bacası ve benzer ürünler aynı gün kargo, taksit seçenekleriyle web adresimizde! www.agus.com.tr Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ilanı görmüştüm. Elinde fazla olup değerlendirmek isteyenler için buradan konu açtım. Malum Agus'da satılan kargo ile 300 TL ye geliyor.