Alınık Tavan Çıtası / Satılık Offroad Sepeti

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHRAZ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,439

AHRAZ

Kamp I
Mesajlar
138
Tepkime Puanı
72
Herkese merhabalar,
Şu an aracımda montajlı offroad tavan sepetini kaldırıp onun yerine çadır taktıracağım bu nedenle orjinal tavan çıtalarından bakıyorum ancak bulamadım. Aracım 2004 grand vitara tek kapılı model. Arabamla aynı model bir aracın görselini aşağıya koyuyorum. ihtiyacım olan parçayı da kırmızıyla işaretledim. Bu çıtaları nereden bulurum ya da satmak isteyen var ise bana ulaşabilir mi? Tavan sepetiyle takas da yapabiliriz. Tavan sepetinin üzerinde 6 adet (4 önde 2 arkada) sis farı var, farları ile birlikte vereceğim. Onun fotoğraflarını telefondan koyamadım ilk fırsatta onları da ekleyeceğim.
Bu çıtalardan bulabileceğim veya satmak isteyen var ise bana ulaşabilirse sevinirim.

 

MErhaba. Bende sizin sökmeye çalıştıgınız tavan sepetinden arıyorum. İletişime geçelim çıtalar konusunda yarımdcı olurum.
 


MErhaba. Bende sizin sökmeye çalıştıgınız tavan sepetinden arıyorum. İletişime geçelim çıtalar konusunda yarımdcı olurum.
2 yıl sonra bana yine çıtalar lazım oldu sana da sepet lazım ise ankara yurtel de (şaşmaz da tavan sepeti ve portbagaj yapıyorlar) kendi imalatları çok şık ve alçak profil tavan sepetleri var onlara bi bak hala ihtiyaç var ise.... Çıta var mı bu arada güncel