Alınık Suzuki Vitara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan malatya4x4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,357

malatya4x4

Ana Kamp
Suzuki Vitara arıyorum. 1993 ve 2000 model arası, 3 kapı, manuel vitesli, mümkünse LPG hiç takılmamış, beyazsa harika olur, keşke off road donanımlı da olsa (kısmen de olsa), uygun fiyatlı Vitara varsa teklif bekliyorum.

Etiketler
Ynt: Alınık Suzuki Vitara

İlan günceldir. Öte yandan özelden yazanlar iletişim bilgilerini de yazarsa sevinirim, yeni üye olduğum için özel mesaj gönderemiyorum :smiley:

Güncel. Araç öneren arkadaşlar, araç özelliklerinin yanı sıra iletişim bilgilerini de belirtirse sevinirim.

İlanlar bölümünden Satılık araçlar kısmında satılık suzukiler mevcut...
Benim aracım satılık buyrun demek pek etik gelmiyor bana yada aynısını siz yapar mısınız..? :smiley:

kesınlıkle ahmet abı haklısın bole olunca karsı tarafın gruru ıncıle bılır bencede satılıkda ıstedıgınız gıbı beyaz ve 3 kapı 3-4 tane arac mevcut

Sanırım siz de haklısınız. Kimsenin gururunu incitmek değil de biraz tembellikten ve bol seçenek sunulması isteğinden kaynaklı bir durum benimki. Yine de yazdıklarınızı çok önemsiyorum, uyardığınız için teşekkür ederim.

malatya4x4' Alıntı:
Sanırım siz de haklısınız. Kimsenin gururunu incitmek değil de biraz tembellikten ve bol seçenek sunulması isteğinden kaynaklı bir durum benimki. Yine de yazdıklarınızı çok önemsiyorum, uyardığınız için teşekkür ederim.
Bu forum ticari bir kurumdan öte ciddi manada dost meclisi... :smiley: Herkes yüzyüze geliyor , kimse kimseyi aldatmaya çalışmaz. Burada ilanı olan araçlara gene de baktırmak kaydıyla güvenebilirsiniz.. :smiley:

arwin' Alıntı:
Bu forum ticari bir kurumdan öte ciddi manada dost meclisi... :smiley: Herkes yüzyüze geliyor , kimse kimseyi aldatmaya çalışmaz. Burada ilanı olan araçlara gene de baktırmak kaydıyla güvenebilirsiniz.. :smiley:
ahmet abı kesınlıkle haklı buradakı aracların az cok gecmıslerını bılıyoruz yada kımın kullandıgı kımın ne yaptıgını

Bende Malatya lıyım. Şuanda Türk telekom dan satılık Land rover var Malatya da ona bir bakın isterseniz. Güzel bir araç offroad için bence... Hemşerim bende Unımog arıyorum. Geçen Türk telekom dan satışı kaçırdık. Hayırlısı inşallah bir gün olur. Bende suanda Terrano I 92 model var onula idare ediyoruz şimdilik. Ama hedefim unımog inşallah... Land iyi bir araç yinede tercih meselesi tabiki saygılar Malatya ya selamlar.

Terrano 92' Alıntı:
Bende Malatya lıyım. Şuanda Türk telekom dan satılık Land rover var Malatya da ona bir bakın isterseniz. Güzel bir araç offroad için bence... Hemşerim bende Unımog arıyorum. Geçen Türk telekom dan satışı kaçırdık. Hayırlısı inşallah bir gün olur. Bende suanda Terrano I 92 model var onula idare ediyoruz şimdilik. Ama hedefim unımog inşallah... Land iyi bir araç yinede tercih meselesi tabiki saygılar Malatya ya selamlar.

Türk Telekom ihalesini nasıl takip edebilirim. İnternetten görmek mümkünse linkini yazarsanız sevinirim. Yoksa kuruma mı gitmek gerekiyor? Teşekkürler

Link: http://212.175.9.149/satis2010/CarDetails.aspx?id=245 buradan takip edebilirsiniz. Aracı takip eden arkadaş Tahir Kahraman Cep No. 0 506 328 23 45 araç satıldı mı bilmiyorum ama Türk telekomun kendi sitesinde araçla bu arkadaşın ilgilendigi ve cep tel orada yazıyordu. umarım yardımcı olabirim selamlar.

kardeş; 3 kapı vitara beyaz 93 model 12500tl nasıl fiyat. ben bi tane buldumda. temiz bi araç. fiyat konusunda ve diğer konularda neye dikkat ediyorsun. tavsiyelerin...

tarik01' Alıntı:
kardeş; 3 kapı vitara beyaz 93 model 12500tl nasıl fiyat. ben bi tane buldumda. temiz bi araç. fiyat konusunda ve diğer konularda neye dikkat ediyorsun. tavsiyelerin...

Ben 2 ay önce 1994 model 3 kapı AT 12.000 tl ye aldım.500 - 1000 tl filan pahalı aldığımı düşünüyorum.Daha sonra sitede 3 kapı daha yüksek modelde hemde yapılı araçlar 12500 13000 tl ye satıldı.

Bahsettiğiniz araç üzerinde ekstraları yoksa 11.000 e alabilirseniz normal olur bence.

Benim aracın resimlerine bakmak isterseniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64766.msg768933#msg768933

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR