Alınık; SR 4 Sanzumanin 2. ve geri vites dislisi arti 1. ve 2. vites senkromenci

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asilhector Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,794

asilhector

Kamp III
Yer
Sarayköy/Denizli
Selamlar Arkadaslar,

Sifir veya temiz garantili olmak kaydiyle cikmada olabilir,

SR 4 un; 2. vites ile geri vites dislisi ayriyeten 1. ve 2. vites senkromencleri aranmaktadir.

Etiketler
Ynt: Alınık; SR 4 Sanzumanin 2. ve geri vites dislisi arti 1. ve 2. vites senkromenci

Selamlar SR-4 ü CJ 5 e takacaksanız sıkıntı yaşarsınız .. büyük olduğu için şaft çok kısa kalır ( yaklaşık 1 karış ) ve sürekli uğuldar...
başka bir sıkıntı SR-4 ü toplamak başka şanzımanlara benzemez zordu biraz ..
başka bir sıkıntı SR-4 çıkması olmaz problemli olduğu için çıkmıştır sıfır parça lazım ...
parçalar için özelden yazdım ...

Ynt: Alınık; SR 4 Sanzumanin 2. ve geri vites dislisi arti 1. ve 2. vites senkromenci

ulusotomotiv lali abiye sorun.ben daha önce sormuş ve bu fiyatları almıştım.geri vites 190tl.senkromenç sarısı adedi 40 tl.2 nci vites 225 tl.telefonu 0212 238 03 50

Konu silinebilir ihtiyac olan malzemeler tedarik edilmistir.
Konuyla İlgilenen Arkadaslara Tesekkur ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR