Alınık Dizel Defender 15.000.- e kadar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selten35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,816

selten35

Ana Kamp
Arkadaşlar, benim bilader 15.000.-TL ye kadar defender arıyor. Bu 87 kasalar ingiliz olanlardan sanırım onlar alüminyum oluyormuş. Geçmişini bildiğiniz önerebileceğiniz sorunsuz temiz satılık varsa haber verirseniz sevinirim. Uzun yol ve arazide kullanacak. Çoluk çocukda fazla olunca defenderde karar kılmış. Renk farketmez, döşemesi temiz olursa iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim. Ben İzmirdeyim . Saygılar.

Etiketler
Ynt: Alınık Dizel Defender 15.000.- e kadar

15.000- 20.000 arası ama 15.000 e yakın olursa iyi olur :smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-efe-den-temiz-defender-dizel/detay bu araç hakkında bilgisi olan var mı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-macera-ya-hazir-snorkelli-land-rover-dizel/detay bu da fena görünmüyor

Merhaba;
Bolu'da arkadaşımız bir yıl önce baştan sona yaptırdığı Defender'ını çok ucuz bir fiyata veriyor.
Kaborta boyası, motoru, yürüyeni ve iç döşemeleri hepsi sıfır.
Ayrıca ısı ve ses izalosyonu da yaptırdı.
Gerçekten çok temiz araç, çok daha pahalıya mal ettiğine bizzat şahidim...

Linkini vereyim aracın zaten telefonu yazıyor oradan ulaşabilirsiniz...
İyi günler dilerim...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-profesyonel-arazi-araci-donanimli-defender-42024259/detay/

ict3055' Alıntı:
Merhaba;
Bolu'da arkadaşımız bir yıl önce baştan sona yaptırdığı Defender'ını çok ucuz bir fiyata veriyor.
Kaborta boyası, motoru, yürüyeni ve iç döşemeleri hepsi sıfır.
Ayrıca ısı ve ses izalosyonu da yaptırdı.
Gerçekten çok temiz araç, çok daha pahalıya mal ettiğine bizzat şahidim...

Linkini vereyim aracın zaten telefonu yazıyor oradan ulaşabilirsiniz...
İyi günler dilerim...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-profesyonel-arazi-araci-donanimli-defender-42024259/detay/

Çok teşekkür ederim, evet o ilanı daha öncede görmüştüm, koltukları antipatik gelmişti ama değerlendireceğim, siz aracın yenilenmesine şahit olmuşsunuz, bu araç için karar aşamasına gelinirse size daha ayrıntılı başvurmak isterim. tşkler.

selten35' Alıntı:
Çok teşekkür ederim, evet o ilanı daha öncede görmüştüm, koltukları antipatik gelmişti ama değerlendireceğim, siz aracın yenilenmesine şahit olmuşsunuz, bu araç için karar aşamasına gelinirse size daha ayrıntılı başvurmak isterim. tşkler.

Evet koltukları kırmızı :smiley:
Sıfır döşeme, arkada iki kişilik yatak oluyor istenilirse...
Araç yakın arkadaşımızın herşeyini biliyoruz. Kendisinden de bende de bilgi alabilirsiniz...
Görüşmek üzere...

:p abi bende ilgileniyodum o araçla

Vallaha orasını bilemeyeceğim ama; alan arkadaşı çok mutlu edecek bir araç.

Gezenbilir'in en son düzenlediği Bolu'dadaki Land Buluşmasına katılanlar arkadaşlar zaten aracı hatırlarlar.

Birkaç resim ekleyim :smiley:

1-5.png

2-5.png

3-5.png

Bu aracın güncel fotoları hangisi ben anlayamadım??? Burda Sizin verdikleriniz mi ilandaki fotolar mı??

RuHaDaM' Alıntı:
Bu aracın güncel fotoları hangisi ben anlayamadım??? Burda Sizin verdikleriniz mi ilandaki fotolar mı??

İlandaki fotolar güncel hali.
Benim koyduğum halinden silverstoneler söküldü.
Port bagaj, far korumaları ve aydınlatmalar takıldı...

RuHaDaM' Alıntı:
Silverstonelar da yakışmış ama :smiley:

Evet 33x10.5 R16
arazide hiç sürtme yapmıyor. Alan arkadaş bu ebata kadar lastik takabilir rahatlıkla...
Bu arada unuttum araca hidrolik direksiyon da takıldı...

RuHaDaM' Alıntı:
Yükseltme var mı araçta? Motor ne durumda??

Yükseltme olduğu için o ebatlarda lastik arazide sürtme yapmıyor zaten :smiley:
Motor 2010 Ocak ayında sıfırdan reflektiye olup araca takıldı...

Çağrı Bey Bolu otobüsünde yer ayırtmamak için kendimi zor tutuyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri