KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bence yapılan işlerler gayet iyi duruyo tabi detajlı fotolarınızı bekleriz.
Ama ben cj6 sevmediğim için beni cezbetmiyor beni yanlış anlamayın ( cj6 bana çok arada kalmış bir melez gibü geliyor, yer sıkıntısından uzatılmış cj5 gibi. Ufak s kapıların arkasında uzayıp giden kaporta gözüme hoş gelmiyor)
Merhaba ercan bey su an Elimin altinda bilgisayarım olmadığı için aracımin bende olan kaba taslak fotolarini gönderebildim sadece. İlginiz için teşekkür ederim. Benim Cj merakım 6 yasinda başladı. Aracı komple kupa sase ayırdım. Sonrasında kumlattim. Yan taban ve arka saçları komple değiştirdim. Sadece on çamurluklar ve kaput panjur eski halinden geri kaldı. Diğer saçların hepsi yenilendi. Ayrica alt üst komple wurth. puturlendi. Şanzıman ve motor tarafimca en küçük parçasına kadar sokuldu. Ve yeniden gerekli gördüğüm parçalar degistirilerek yenilendi. Su an sadece elektrik tesisati ,koltuklar ve fren sistemi kaldı. Bu konularda değerli gezenbilir üyelerinden fikir istiyorum.tesisat işini ne yapayım. Orjinal koltukları kaplatayim mi yoksa konsa yarış koltuğumu alayım. Fren sistemini ve hidrolik direksiyonu ne yapayım ?