mogzilla Toys4BigBoys Mesajlar 3,791 Tepkime Puanı 11 Yaş 69 Yer Istanbul Web www.canpeyzaj.com 23 Nis 2007 #1 Bu akşamüstü eve dönerken Kemerburgaz-Bahçeköy ( Belgrad Ormanı ) yolu üzerinde gördüğüm alıç ağacı. Gelin duvağı gibi süslenmiş halini görünce aracı sağa çekip bu resmi çektim ve Sizlerle paylaşmak istedim.
Bu akşamüstü eve dönerken Kemerburgaz-Bahçeköy ( Belgrad Ormanı ) yolu üzerinde gördüğüm alıç ağacı. Gelin duvağı gibi süslenmiş halini görünce aracı sağa çekip bu resmi çektim ve Sizlerle paylaşmak istedim.
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,408 Tepkime Puanı 531 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 24 Nis 2007 #2 Ynt: Alıç Ağacı Çok güzel görünüyor ama eminim yol üstündeki yeşillikler arasında daha bir başkadır. Eline sağlık Nadir abi.
Ynt: Alıç Ağacı Çok güzel görünüyor ama eminim yol üstündeki yeşillikler arasında daha bir başkadır. Eline sağlık Nadir abi.
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 24 Nis 2007 #3 Ynt: Alıç Ağacı Tek başına bile bu kadar güzel göründüğüne göre Sedat hocamın dediği gibi yeşillikler arasında kim bilir nasıldır? Hocam şimdi yurdumuzun birçok köşesi nasılda süslenmiştir böyle gelinler gibi... Gezmenin vede bol bol resim çekmenin tam zamanı... Gerçi memleketimiz her daim başka güzel... Teşekkürler Nadir abi...
Ynt: Alıç Ağacı Tek başına bile bu kadar güzel göründüğüne göre Sedat hocamın dediği gibi yeşillikler arasında kim bilir nasıldır? Hocam şimdi yurdumuzun birçok köşesi nasılda süslenmiştir böyle gelinler gibi... Gezmenin vede bol bol resim çekmenin tam zamanı... Gerçi memleketimiz her daim başka güzel... Teşekkürler Nadir abi...
Y Yılmaz Gün Kamp I Mesajlar 179 Tepkime Puanı 0 23 Kas 2008 #4 Ynt: Alıç Ağacı Tek fotografla katılmış olmanıza üzüldüm. Daha fazla fotograflarınızı görmek isteriz.
Ynt: Alıç Ağacı Tek fotografla katılmış olmanıza üzüldüm. Daha fazla fotograflarınızı görmek isteriz.
M marmariscj7 Zirve Mesajlar 1,005 Tepkime Puanı 0 Yaş 60 Yer Bodrum-Marmaris 26 Ara 2008 #5 Ynt: Alıç Ağacı Tek resimlede olsa bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim ,çalışmalarınızda başarılar diliyorum ve devamını bekliyoruz.
Ynt: Alıç Ağacı Tek resimlede olsa bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim ,çalışmalarınızda başarılar diliyorum ve devamını bekliyoruz.
M marmaris cj7 Kamp II Mesajlar 325 Tepkime Puanı 1 Yer BODRUM 22 Ocak 2009 #6 Ynt: Alıç Ağacı Böyle gelin gibi süslenen ağaç resimlerinden başka yokmu.