Ynt: Aladağlarda Kayıp İhbarı
merhaba,
Aydemir 23:40 sularinda beni aradi ve dagdan inmekte oldugunu iletti. hersey yolunda.
arkadaslar,
lutfen aladaglar da yapacaginiz faaliyetler icin jandarmaya bilgi veriniz. jandarma diyorum cunku isin en kolayi bu. ustelik camardi jandarma komutanligi bu konuda alt yapisini olusturmus durumda. sadece ekip uyeleri ve sorumlu kisinin telefonu, faaliyetin icerigi ve bir kac telefon numarasi vermeniz yeterli olacak.
ikinci onemli konu ise, bu tur aksilikler oldugu zaman eger ekip sorunu kendi icinde cozme karari aliyorsa gereksiz yere insanlari telaslandirmadan halletmeli. ya da olayin hikayesini detayli bir sekilde bildirmeli. Aydemir gule oynaya tirmanisini yaparken bircok kisi sanirim bosuna telaslandi. kamp yerinin nerede oldugunu bile bilmeden alarm durumuna gectik ve sadece bekledik. bir arama ve kurtarma ekibinin alarm durumunda gecirdigi sureci sanirim bir cogumuz biliyoruz.
lutfen bu mesaji sitem olarak algilamayin. AKUT her zaman ve her sartta yardim etmeye hazir bir ekip. islerin daha kolay yuruyebilmesi icin bazi kucuk prosedurleri yerine getirmenin hicbir zarari olmadigini dusununuyorum.
saygilarimla. .
Camardi Jandarma 0 388 711 25 22
nedim urcan
AKUT Nigde Birimi