Aladağlar'da Kayıp İhbarı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,489

erthem

Moderatör
Yer
Ordu
bu gun saat 11:15 civari aldigim bir ihbar� iletiyorum.

aladaglarda tirmanis yapmaya gelen Aydemir Tasova isimli kisiden 4
gundur haber alınamıyor. kiz arkadasi beni aradi. kamp yerini ya da hangi
rotayi tirmanacagini bilmedigini söyledi. ancak boreal dan sponsorluk
falan almisti gibi seyler söyledi. kamp yerinden kendisini arayanlar
olmus ama gizli numara oldugu icin alt ekibin kimlerden olustugunu
bilmiyor. jandarmanin da bu tirmanistan haberi yok.

bilgisi olanlar lutfen beni arasin
nedim urcan
05335518243
Akut Aladağlar Sourmlusu

Ynt: Aladağlarda Kayıp İhbarı

Haydaaa...Buyrun buradan yakın.. İşte basının eline bi koz daha geçti..Şimdi eminim ki olayın iç yüzü nedir ne değildir diye araştırmadan kendi bildiklerine yazar,çizer üstüne birde oynarlar..
Dört gün hayli uzun bi zaman.jandarmanında haberi yok..Aslında çok şey söylenebilir ama şu anki durum itibariyle birşeyler söylemek ne derece doğru olur onu bilemiyorum..O nedenle çok fazla yorum yapmamayı tercih ediyorum kendi adıma.. : Ne diim en kısa zamanda iyi haberlerini almak dileğiyle.. :-\

Merhaba Erdem

Aydemir Tasova dan haber alınabilindimi merak ettim..
Bizide bilgilendirirsen sevinirim..

merhaba,
Aydemir 23:40 sularinda beni aradi ve dagdan inmekte oldugunu iletti. hersey yolunda.
arkadaslar,
lutfen aladaglar da yapacaginiz faaliyetler icin jandarmaya bilgi veriniz. jandarma diyorum cunku isin en kolayi bu. ustelik camardi jandarma komutanligi bu konuda alt yapisini olusturmus durumda. sadece ekip uyeleri ve sorumlu kisinin telefonu, faaliyetin icerigi ve bir kac telefon numarasi vermeniz yeterli olacak.
ikinci onemli konu ise, bu tur aksilikler oldugu zaman eger ekip sorunu kendi icinde cozme karari aliyorsa gereksiz yere insanlari telaslandirmadan halletmeli. ya da olayin hikayesini detayli bir sekilde bildirmeli. Aydemir gule oynaya tirmanisini yaparken bircok kisi sanirim bosuna telaslandi. kamp yerinin nerede oldugunu bile bilmeden alarm durumuna gectik ve sadece bekledik. bir arama ve kurtarma ekibinin alarm durumunda gecirdigi sureci sanirim bir cogumuz biliyoruz.

lutfen bu mesaji sitem olarak algilamayin. AKUT her zaman ve her sartta yardim etmeye hazir bir ekip. islerin daha kolay yuruyebilmesi icin bazi kucuk prosedurleri yerine getirmenin hicbir zarari olmadigini dusununuyorum.

saygilarimla. .

Camardi Jandarma 0 388 711 25 22

nedim urcan
AKUT Nigde Birimi

Abi alabalığa gitmiştir arkadaş
kendimden biliyom unutulabiliyo

yav gözümde tütüyor

tabiki alabalık olunca iş başka yani ama doğruyu söylemek gerekirse bende özlediim

SULAĞAN KELERDE SUCUKLU MAKARNA DA OLURDU OOOFFF OFFF
OFİSLERE TIKILDIK. EŞŞEK GİBİ ÇALIŞIYORUZ

Gençlik Kayıp Haberi Topiğini Ne Hale Soktunuz Yawss

Sen bu ''kayıp ihbarı'' konusunu kamp yemekleri bölümüyle birleştir en iyisi başkanım

SON KONULAR - FORUM