Akyaka'da Haftasonu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,929

Etiketler

Ynt: Akyaka'da Haftasonu

Muhteşem bir gezi Ak yakada çok kez cadırda kaldım Karavanım olunca tekrarlayacağım.
çok teşekkürler
Saygılar
 


Ynt: Akyaka'da Haftasonu

aslanahmet' Alıntı:
Çok güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz. Güney Ege'de oturmanın avantajı bu işte. Hafta sonu kaçamakları anca bizim yaz tatilinde gidebildiğimiz yerler
Hakan sizin de yakında gidebileceğiniz güzel yerler mevcut, biz de yaz tatillerinde oraları gezme hayalleri kuruyoruz Ama karavan sahibi olmanın güzelliği burada, bazen çok kısa seyahatlerle manzaranı değiştirebilir, yeni bir alanın oksijenini soluyabilirsiniz
 



Ynt: Akyaka'da Haftasonu

Mehmet abi, sarmaşık ayrıdır, bu ince dikenli bir bitkidir ve oldukça yoğun bir bitkidir. Kedirgenin sarmaşıkla birlikte kavurması da yenilir
 

Ynt: Akyaka'da Haftasonu

berkcantp' Alıntı:
Keyifli bir hafta sonu,
Hava şartları ne olursa olsun, yeter ki huzurumuz yerinde olsun. O zaman, mutluluk elimizde.
Kesinlikle katılıyorum
 


Ynt: Akyaka'da Haftasonu

Sn Prafa bilgilendirme için teşekkürler
 




Ynt: Akyaka'da Haftasonu

KağanÖner' Alıntı:
Muhteşem bir gezi Ak yakada çok kez cadırda kaldım Karavanım olunca tekrarlayacağım.
çok teşekkürler
Saygılar
Gezmek güzeldir, hayallerinize bir an önce kavuşmanız dileğiyle
 

Ynt: Akyaka'da Haftasonu

erdinc-allı' Alıntı:
Çok keyifli olmuş. Aslında kısa kaçışlar, daha hareketli ve sanki daha uzunmuş gibi geliyor. Paylaşım için teşekkürler. Darısı başımıza.
Darısı başınıza
 

Ynt: Akyaka'da Haftasonu

Sarmaşık ve kedirgen otları arasındaki verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim . İlgimi çekmesinin sebebi , beslenme alışkanlığım arasında ot daha fazla tercih ve seviyor olmamdan dolayı merakım ı çekmişti.
Teşekkürler sn prafa , teşekkürler Haşmet bey
 

Ynt: Akyaka'da Haftasonu

gezi yazılarından, ilginç bilmediğimiz yemekler öğreniyoruz, tadı nasıl acaba
 

Ynt: Akyaka'da Haftasonu

Gene ben yanıt vereyim müsaadelerinizle;

Her iki otta lezzetlidir. Biz daha çok acı otu ( pazarlarda sarmaşık diye satılır) tercih ederiz. Bu otlar doğanın el ayak değmeyen bölgelerinden bilhassa dağlık yerlerden toplandıklarından kıymetlidir. Ancak aynı enginar gibi, şevketi bostan- kenker gibi buldukça yemek lazımdır.

Acı otu veya kedirgeni bol soğanla kavurup yumurta kırarak sıcak ekmekle yerseniz çok lezzetli bulacağınıza eminim.