Akyaka - Gökova

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gulserka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,980

gulserka

Yeni Üye
Yer
İstanbul
Merhaba,

Yaz tatili için Akyaka'ya gidelim diyoruz eşimle.

Öncelikle şunu sorayım, 1 hafta aynı yerde kalmaya pek alışkın değiliz, yeni yerler görmeyi seviyoruz, bu durumda Akyaka'da kaç gün kalınır sizce? Başka nereleri önerirsiniz?

Bir de bildiğiniz ucuz ama temiz ve rahat pansiyon, apart, otel vs. varsa paylaşırsanız sevinirim.

Etiketler
Ynt: Akyaka - Gökova

Selamlar,
eğer dediğiniz formatta bir yer var ise lütfen bize de bildirin. aynı dert bende de var. bozbrun yarımadasını dolaşacağım ve gökova akyakayı görmek istiyorum. hiç gitmedim bilgiye ihtiyacım var

Geç gördüm mesajınızı.Belki de tatilinizi yaptınız ama...Ben de geçen yaz gitmiştim oralara.Ben Köyceğizde kaldım.Çevredeki yakın yerler gidiş yaptım gezmek için.Mesela birgün Göcek'e gittim.Aracınız varsa zaten çok daha kolay herşey.Sabah sanırım en geç dokuzbuçuk-on gibi tur tekneleri kalkıyor ve kesinlikle 12 ada turuna katılmalısınız.Birgün de Akyaka'ya gittim,küçük bir yer ama manzara harika.Burada da tekne turları var,birgün tura katılıp birgün denize girebilirsiniz.Yapacak başka bişiy yok bildiğim kadarıyla.Köyceğiz'de gene tekne turuna katılmalısınız muhakkak.Ya da kendi aracınızla gidebilirsiniz ama tur daha zevkli bence.İnsan içine de çıkmış olursunuz.Burada Dalyan,İztuzu ve Boğazağzı plajları görülür böylece.Ben olsam sabit kalmayı tercih etmezdim.Eğer görmediyseniz Marmaris ve Fethiye de yakın mesafede.Aracım olmadığı halde sabit kalmadım.1 hafta Akyaka'da sıkılırsınız bence,sadece deniz seçeneği var.Ulaşım çok seri hiç beklemezsiniz minübüsleri oralarda.Eğer henüz gitmediyseniz iyi tatiller dilerim.Bu arada aşağıdaki linkte eklediğim Akyaka fotoğraflarını göreceksiniz her ne kadar orada deşifre etmesek de Ayyaka fotoğraflarıdır :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52464.180

millet kasımın 4-5 i gibi akyaka kamp alanında olucam kendi arabamla denizliden hareket edicem.4-5 gün kalıcam balıkçılık üzerine olucak yakın çevrelerde ufaktan gezide olur.takılmak isteyen varsa ulaşsın lütfen...memleketim zaten muğla bölgeyide iyi biliyorum.iyi gezer eğleniriz:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR