zedonetx Yeni Üye Mesajlar 10 Tepkime Puanı 3 23 Eki 2020 #17 ist,eyüpteyim. kamp piknik kafa dengi arkadaşlar olabilir.
zedonetx Yeni Üye Mesajlar 10 Tepkime Puanı 3 23 Eki 2020 #18 Ege Engür' Alıntı: Kırklar eli güzel yer ama orası longoz ormanları havalar yağmurlanmaya başladı sorun olabilir. Genişletmek için tıkla ... geçen hafta şiledeydim. yağmur hazırlıksız yakaladı. nasıl eşyaları arabaya attım. hatırlamıyorum
Ege Engür' Alıntı: Kırklar eli güzel yer ama orası longoz ormanları havalar yağmurlanmaya başladı sorun olabilir. Genişletmek için tıkla ... geçen hafta şiledeydim. yağmur hazırlıksız yakaladı. nasıl eşyaları arabaya attım. hatırlamıyorum
Denizalp Kamp III Mesajlar 638 Tepkime Puanı 139 23 Eki 2020 #19 zedonetx' Alıntı: geçen hafta şiledeydim. yağmur hazırlıksız yakaladı. nasıl eşyaları arabaya attım. hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Aynısını Kurtdoğmuş'da yaşadık. Kahvaltının sonuna kadar yağmur idare edilebilir seviyedeydi. "E hadi artık toplanmaya başlayalım" dediğimiz anda koptu herşey birden.
zedonetx' Alıntı: geçen hafta şiledeydim. yağmur hazırlıksız yakaladı. nasıl eşyaları arabaya attım. hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Aynısını Kurtdoğmuş'da yaşadık. Kahvaltının sonuna kadar yağmur idare edilebilir seviyedeydi. "E hadi artık toplanmaya başlayalım" dediğimiz anda koptu herşey birden.