aks kesme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dentist Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,642

dentist

Ana Kamp
Yer
ankara
herkese tekrar merhaba.dün gölbaşı haymana yolunda kar içinde ama ana yolda ilerlerken birden sol arka teker beni geçti.ne olduğunu anlayamadım frende boşaldı birden.neyse inip baktık aks komple kırılmış.disk paramparça.balatalar olduğu yer parça pinçik fren hidroliği akıyo falan fişman.bu arada yükseltme kitinin amortisörü de pert.araç allahtan kaskoluydu.orjinaliyle değişecek herşey.ben bu süreçte her şeyin orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim.

Etiketler

Ynt: aks kesme

Selamlar

31" inch lerin sizin ayna mahruti oranlarıyla uyumlu olup olmadığını kontrol edin, ve heavy duty aks taktırın ama tek taraflı olmaz iki aksı da aynısıyla heavy duty olarak değiştirmenizi tavsiye ederim, tabii kaskonun ödeyeceği paraya ek yapmanız gerekebilir, tabiiki ekonomik olarak uygun görür ve tercih ederseniz,

saygılar,

Ynt: aks kesme

herkese teşekkürler.arka aksları heavy duty ler ile değiştirdik.tabi tek tarafı cepten karşıladık ama olsun.kafamız rahatlar.ayna mahruti oranları 31 inch için yeterli denilmişti ama tabi biraz daha araştırmak lazım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR