Air-tr 446 Telsiz Frekans Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rx_tx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,920
air tr-446 - Google Drive
bu adresten gerekli program ve frekansları indirebilirsiniz arkadaşlar. programlamak için baofeng markasının program kablosunu kullandım ben. usb to ttl devresi ile aynı şey zaten her ikisi de olur diye düşünüyorum diğerini denemedim. hangi kabloyu kullanacaksanız driverin yüklü olduğundan emin olun yoksa çalışmaz daha sonra programı kurup içinden port seçeceksiniz. Eminim başkaları da bu sorunla tıpkı benim gibi karşılaşmıştır bende çok uğraşmıştım. tesadüfen rastladığım bir amatör arkadaş bana bunları gönderdi bende sizinle paylaşıyorum.
uyarı
lütfen amatör telsizci değilseniz bu frekansları yüklemeyin
sadece pmr frekansları kullanın

AKSİ HALDE SUÇ İŞLEMİŞ OLURSUNUZ

yasal sorumluluk ve mes'uliyet size aittir.

Merhaba TYT TH 446 UHF ve VHF modeli olan cihazlardır
MOTOROLA TH 446 UHF yı kendine göre anlaşmalı Patent yaparak

AIR TR 446 olarak piyasaya 0.5 watt PMR yazılımı ile çıkardı.
Böylece XTN en sonra, araştırma neticesi en fazla tutunan bir cihazı liste başı yaptı,

Gerçekten cihaz olarak rahat ve kullanışlıdır, dertsiz, sorunsuz, temiz kullanılırsa yıllarca gider,
Sivil Haberleşme| Telsiz ve Haberleşme Eğitim Merkezi,Türkiye Telsiz kullanıcıları, ve
PMR 446 Türkiye | PMR 446 Telsizler ile Telsiz Haberleşmesi, da bu konuda yazılar bulabilirsiniz.

saha çalışmalarında WLN den sonra en iyi dinleyen ve gönderen cihazdır, 600 - 700 miliwatt gibi bir değere sahip
olan RF çıkışı anten sayesinde , en iyi haberleşmeyi sağlamaktadır,

Zaten PMR 446 Telsizlerin Test çalışmaları| Tüm Telsizler için,Mesafe,Randıman,Görüşme,Pil,Akü,Güç,TEST Sonuçları sayfasında karşılaştırmalar ve mesafeler vardır.

Görüşmek üzere

Air-Tr 446 telsize yazılım atmak için hangi kablo uyumlu yazılım atamıyorum

Merhaba, piyasada satılan standart BAOFENG tipindeki kablo veya 8 N 1 olan kablo işinize yarayabilir diye düşünüyoruz.

Bu işi becerebilen varmı arkadaşlar tyt 446 programı ile giriş yapabiliyorum ama standart dışı kanallar kayıt yapılmıyor
"frequency is out of range" hatası alıyorum c sınıfı belgem mevcut yardımlarınızı bekliyorum