EtemSolakoglu
Yeni Üye
Onumuzdeki sene, (Anne Baba ve 7 yaşında bir çocuk oluşan) 2 Aile ile Orta Asya Gezisi planlıyorum.
Planım Sudur(Süre 30 gün)
1. İstanbul/Moskova/Ulan Bator (1 gün)
(İstanbul'dan ucağın gece kalkıp,Moskova sabah indiğini ve Moskova/Ulan Bator uçuşununda gece oldugunu farkettim. Günü birlik Moskova'yı gezecegiz.)
2. Karayolu ile Moğolistan'da Orhun Yazıtlarinin bulunduğu yeri ve Karakorum'u ziyaret edecegiz.(+ sizin tavsiye edeceğiniz yerler) (4 gün)
3. Moğolistan'dan mumkunse karayolu ile Urumçi,
4. Moğolistan'dan karayolu ile Urumçi mumkunse degilse uçakla Pekin,Pekinden uçakla Urumçi,
5. Urumçi'den havayolu ile Alma Ata,
6. Karayolu İle Bişkek-Karayolu ile Oş-
7. Karayolu Andican-Karayolu ile Taşkent-Karayolu ile Semarkand-Duşanbe-Semerkand,Karayolu ile Buhara,
8. Karayolu ile Türkmenabad-Merv-Aşgabat-Türkmenbaşı,
9. Feribotla Bakü
10. Karayolu ile Tiflis-Erivan-Tiflis ve uçakla İstanbul..Katkınızı bekliyorum.
Saygılarımla,
Planım Sudur(Süre 30 gün)
1. İstanbul/Moskova/Ulan Bator (1 gün)
(İstanbul'dan ucağın gece kalkıp,Moskova sabah indiğini ve Moskova/Ulan Bator uçuşununda gece oldugunu farkettim. Günü birlik Moskova'yı gezecegiz.)
2. Karayolu ile Moğolistan'da Orhun Yazıtlarinin bulunduğu yeri ve Karakorum'u ziyaret edecegiz.(+ sizin tavsiye edeceğiniz yerler) (4 gün)
3. Moğolistan'dan mumkunse karayolu ile Urumçi,
4. Moğolistan'dan karayolu ile Urumçi mumkunse degilse uçakla Pekin,Pekinden uçakla Urumçi,
5. Urumçi'den havayolu ile Alma Ata,
6. Karayolu İle Bişkek-Karayolu ile Oş-
7. Karayolu Andican-Karayolu ile Taşkent-Karayolu ile Semarkand-Duşanbe-Semerkand,Karayolu ile Buhara,
8. Karayolu ile Türkmenabad-Merv-Aşgabat-Türkmenbaşı,
9. Feribotla Bakü
10. Karayolu ile Tiflis-Erivan-Tiflis ve uçakla İstanbul..Katkınızı bekliyorum.
Saygılarımla,