Ynt: Ağva, Hacıllı - Güney Darlık Bölgesi Kamplı Keşif Gezisi (06-07 Eylül 2008)
MK51' Alıntı:
Çok keyif aldığım bir gezi ve kamp oldu... Bu yöreye her gidişimizde, yeni bir etap, yeni bir bölge keşfediyoruz. Dipsiz kuyu gibi. Bu kış çok verimli geçecek zannediyorum. Fotoğraflar ve anlatım için eline sağlık Hakan. Sana ve geziye katılan arkadaşlara teşekkür ederim...
Aynen katılıyorum,son zamanlardaki en keyifli relax ve acele etmeden koşuşturmadan, tadını çıkara çıkara, resim çekerek, aralarda keyifli molalar verek yaptıgımız bir kamplı gezi oldu, bende hepinize buradan tekrar teşekkür ederim, Kamp akşamımız, sohbetlerimiz vs.. tadı damakta kaldı denecek bir gezi oldu..
Fotografların devamı geliyor..birazdan kamp gece fotografları..ve pazargünü detayları geliyor..
Ynt: Ağva, Hacıllı - Güney Darlık Bölgesi Kamplı Keşif Gezisi (06-07 Eylül 2008)
Bu bölgelerde yeni ve keyifli bir çok etap tespit ettik, hafızalarımıza kaydedip, kışın kesin gelmemiz gerekli diyerek devam ettik.
İşte Fotografların devamı...Yola nefis bir orman içi parkurdan devam ediyoruz.
Yeryer geniş çayırlık alanlara ulaşıp güney darlık bölgesine dogru ilerlemeye devam ettik.
Darlık barajı Güney bağlantısına giden yola çıktık ve ilerledik.
Evett geldik sonuna..Bu pozlardan sonra darık,üvezli rotasından Şile otoban yolu ile istanbula döndük.
Nefis bir hafta sonu, keyifli bir çok parkur, dere geçişleri, kamp ateşi başında sohpet,çadır turizm konaklama ile güzel bir hafta sonunu geride bıraktık.
Bu gezimide 2 tamgün gedik, 279 poz fotograf ve 350Mb video çektik, toplamda ise 185 km yol katettik.
Emegi geçenlere,Fatih kardeş'e Mustafa ve Ugur abimize teşekkür ederim.
Bu arada bu paylaşım için siteye 134 Poz fotoğraf yükleyerek sanırım bir ilki gereçkelştirdim ,umarım begenirsiniz.
Slmlar
Hakan Irıklı.
Hakan eline sağlık , çektiğin fotograflar herzamanki gibi süper...
Keske tum gezi boyunca sizlerele beraber olabilseydim demekten kendimi alamıyorum.
Ata için super bir tatil finali oldu. Fotografını gorunce o da cok sevinecektir eminim. Tekrar tesekkürler...
hakan hocam fotagrafların ve verdigin emek sayesinde sanki bende sizlerle gezmiş kadar oldum harika yerler kışın hele fotolardan gördügüm kadarıyla baya cetin etaplar barındırıyor içinde bu darlık bölgesi heycanlandım şimdiden yahu tekrar emegine saglık