Ağustos Ayı 4-5 Ülke Balkanlar Turuna Arkadaş Arıyorum

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dumann Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,314

dumann

Yeni Üye
Mesajlar
4
Tepkime Puanı
0
Merhabalar Ağustosta Bosna-Karadağ-Arnavutluk-Üsküp-Kosova yı içeren 10 günlük gezi planlıyorum. Eşlik eden olmazsa tek başına gideceğim ama en azından bir arkadaş olsa iyi olur :smiley:

Otobüs ve tren saatleri kesin olmadığı için araç kiralayıp daha hızlı ve güvenli seyahat edebiliriz. Hertürlü fikire açığım.

İlgilenenler en kısa sürede cevaplarsa sevinirim :smiley:
 

Etiketler
Ynt: Ağustos Ayı 4-5 Ülke Balkanlar Turuna Arkadaş Arıyorum

Ben de 26 temmuz ile 3 agustos arasinda balkan turu yapmak istiyorum. Tekim. Beraber gidebiliriz. Tlf numaram : 0532 631 32 01
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Mesajlar
1,523,932
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar


Geri
Üst