Dengeliyorum.com Ana Kamp Mesajlar 86 Tepkime Puanı 28 Yer Çanakkale Web dengeliyorum.com 30 Haz 2022 #1 Pandemi döneminde ufak çaplı bir gezilecek yerler listesi çıkarmıştık ama henüz gezmek nasip olmadı. Var mı daha önce yapanlar, önerileri olanlar? Bizim plan aşağıdaki gibiydi Afyon-Uşak- Kütahya gezilecek yerler
Pandemi döneminde ufak çaplı bir gezilecek yerler listesi çıkarmıştık ama henüz gezmek nasip olmadı. Var mı daha önce yapanlar, önerileri olanlar? Bizim plan aşağıdaki gibiydi Afyon-Uşak- Kütahya gezilecek yerler
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 27,780 Tepkime Puanı 5,958 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 30 Haz 2022 #2 Dengeliyorum.com' Alıntı: Pandemi döneminde ufak çaplı bir gezilecek yerler listesi çıkarmıştık ama henüz gezmek nasip olmadı. Var mı daha önce yapanlar, önerileri olanlar? Bizim plan aşağıdaki gibiydi Afyon-Uşak- Kütahya gezilecek yerler Ekli dosyayı görüntüle 639515 Genişletmek için tıkla ... Güzel bir yazı. Teşekkürler. Bölgede gezmediğim yerler çok. Gazlıgöl'e de gitmek isterim.
Dengeliyorum.com' Alıntı: Pandemi döneminde ufak çaplı bir gezilecek yerler listesi çıkarmıştık ama henüz gezmek nasip olmadı. Var mı daha önce yapanlar, önerileri olanlar? Bizim plan aşağıdaki gibiydi Afyon-Uşak- Kütahya gezilecek yerler Ekli dosyayı görüntüle 639515 Genişletmek için tıkla ... Güzel bir yazı. Teşekkürler. Bölgede gezmediğim yerler çok. Gazlıgöl'e de gitmek isterim.