Afrika Twin-TR kampı 23-24-25 Eylül

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Lastman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,218

Lastman

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Ekli linkte detayını bulacağınız Afrika twin Türkiye buluşması için tüm meraklıları ve macera severleri bu aktiviteye bekliyorum/z.
Selamlarımla,

http://www.facebook.com/pages/AfricaTwin-TR/137867812969297?sk=app_207060366018070

Etiketler
Ynt: Afrika Twin-TR kampı 23-24-25 Eylül

Lastman' Alıntı:
Ekli linkte detayını bulacağınız Afrika twin Türkiye buluşması için tüm meraklıları ve macera severleri bu aktiviteye bekliyorum/z.
Selamlarımla,

http://www.facebook.com/pages/AfricaTwin-TR/137867812969297?sk=app_207060366018070

Valla süper bir haber, hemen facebook tan inceledim.İki Africa bi aksilik olmazsa aktiviteye dahiliz..Saygılar,selamlar...

tamertalas' Alıntı:
Valla süper bir haber, hemen facebook tan inceledim.İki Africa bi aksilik olmazsa aktiviteye dahiliz..Saygılar,selamlar...

Gerekli bilgilendirmeleri hem face den hemde burdan takip edebilirsiniz,görüşmek ve tanışmak üzere diyelim...

Selamlar

Evet nihayet,
Africa Twin Türkiye toplantımız için gün geldi çattı...Hazırlıklarımız tamam gibi,yaylada çadır konaklamalı kampımız için lojistik destek(yeme içme,tuvalet ve extra ihtiyaçlar) hazır.Organizasyonun temel nedeni Türkiye deki tüm Afrika kullanıcılarını bir araya toplamak ve tanışmak olduğu için çabalarımız içinde bunu tüm ülkeye duyurabilmek gibi bir niyetimizde var.Bu noktada TRT belgesel kanalı kamp ve katılımcılar ile ilgili bir değerlendirme yaparak bu durumu konu alan bir çalışmada yapacak.
Kısaca şimdilik her şey yolunda :smiley:
İstanbul ulaşımı için bazı rota bilgileri vererek sözü kamp sonrasına *fotoğraflarla bırakıyorum.

Selamlarımla,

1. İstanbul - Bursa - Orhaneli - Harmancık - Dağardı - Simav - Gölcük Yaylası **en kısa

2. İstanbul - İznik - Yenişehir - İnegöl - Domaniç - Tavşanlı - Emet - Gölcük Yaylası **en heyecanlı

3. İstanbul - Bursa - İnegöl- Domaniç - Tavşanlı - Emet - Gölcük Yaylası **manzaralı

4. İstanbul - Bursa - Keles - Tunçbilek - Tavşanlı - Emet - Gölcük Yaylası **uzun ama anlamlı

Africam yok maalesef katılamıyorum ama bu güzel etkinliği düşünen arkadaşlarımı tenbrik ederek katılımcılara keyifler diliyorum. Paylaşımlarınızı da bekliyoruz. Yolunuz açık olsun...

Evet,gayet keyifli ve neşeli bir hafta sonu geçirdik :smiley:

Fotoğrafları yükleyebilmem için bildiğiniz bir yöntem var ise paylaşırsanız görüntüler eşliğinde anlatmaya başlayalım,yoksa yediklerimiz ve gördüklerimiz bize kalacak :p

"Cevap ver" butonu tıklandıktan sonra alttaki gözattan bilagisayardaki resimnleri yükleyebilirsiniz tek mesajla en fazla 5 adet olmak kaydı ile.

Bir deneme yapalım,
[attachment=1]

K01_7458.JPG

Bu yıl ilk olarak Türkiye genelinde planlanan Afrika Twin kullanıcıları kampı belirlenen tarih ve yerde sayıları 20 ye yakın katılımcı ile gerçekleştirildi.Muhteşem coğrafyası ile bir çok doğa severin haklı beğenisini kazanmış Kütahya Simavdaki gölcük yaylasında üç günlük kamp yapan Afrika cılar keyif ve bol oksijenden sarhoş olurken ayakta kabilenlerde herbiri olağan üstü*sevenleri ve sahiplerinin gözünde, motorları bir arada görmenin zevkini yaşadı.

Gelelim fotoğraflara,benim gibi cuma gününü tam olarak off alabilenler yurdun çeşitli noktalarından(İstanbul,İzmir,Muğla,Bursa,Kütahya bunlardan aklıma gelenler) yollara düştü.İstanbul dan yola çıkan ben daha önce blirlediğim ve fakat olumsuz haza ve yol koşulları nedeniyle küçük bir revize yaptığım rota ile Simav gölcük yaylasındaki kampımıza ulaşabildim.(İstanbul - Bursa - Orhaneli - Harmancık - Dağardı - Simav - Gölcük Yaylası )

Kısa bir deniz yolculuğu ile Yalova ya geçtikten sonra tempolu bir sürüş ile çabucak Bursa yı arkada bırakarak önce Orhaneli(baraj yolundan) Harmancık a indim.Tepemde beni ıskalamamak için mücadele eden yağmur bulutları 4km kala bu çabalarının karşılığını yağmurluklarımı bile giymeye fırsat bırakmadan yetrince aldılar ;D

Harmancık ta kendimi atabildiğim bir benzin istasyonunda sonraki durağım Dağardı ile kritik yol bilgileri aldıktan sonra şansımı çok zorlamadan Tavşanlı üzerinden Emet e dönerek irtifa almaya başladım.Emet ten 35 km sonra zirve tabir edebileceğim bir yükseklikteki gölcük geçidinde 1400m kamp alanına giriş tabelasını gördüğümde içimdeki sevinç tarif edilmez bir hal aldı.

Kamp alanına geldiğimde kısa bir tanışma ve 3.5 dk süren kaynaşmanın ardından çadır kurma ve günün anlam,önemini işaret eden flamanın motorlara çekilmesi ile ohhh...
[attachment=1]
Burada biraz torpil var ;)
[attachment=1]
Ben hayatımda böyle bir çam ağacı görmedim,künyesindeki tarih ve ebatlara dikkat :eek:
[attachment=1]
[attachment=1]
Fırsatı kaçırmadan altına çadırı attım,
[attachment=1]

africa 2011 simav 008.jpg

Hay Allah fotoğraf işini beceremedim galiba tek tek yükleyelim bari,
[attachment=1]

africa 2011 simav 004.jpg

Üsttre bir çok kere gördüğünüz çam normal bir ağaç değil,plakasının üstünde yazanlara dikkat :eek:
[attachment=1]
[attachment=2]

africa 2011 simav 006.jpg

africa 2011 simav 009.jpg

Akşam kamp ateşi olmazsa olmaz,
[attachment=1]
Ertesi gün kamp uyanıyor,
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

androit 042.jpg

africa 2011 simav 012.jpg

africa 2011 simav 013.jpg

africa 2011 simav 014.jpg

Bütün bir gece ve gün Afrika Twin konuştuktan sonra güzel bir gün karşıladı bizi,mahmurluğu üzerimizden atmak uzun sürdü.Bugün de bize katılacaklar olacak o sebeple çevre gezilerine çok çıkmak istemiyoruz.Beklenen arkadaşlarımızda geliyor.Aslında bir yere gidesimizde yok hani,hava süper geceden kalan sohpetler devam ediyor
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
Akşam üstü bu yıldan bir kaç kare önümdeki yıla kadar ancak bizi keser diye düşünen arkadaşlarımız ile foto safari başlıyor,
[attachment=4]
[attachment=5]

africa 2011 simav 015.jpg

africa 2011 simav 017.jpg

africa 2011 simav 021.jpg

africa 2011 simav 022.jpg

africa 2011 simav 025.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

Karanlık basana kadar süren foto safari için benim yakalaya bildiklerim bunlar oldu,son derece dostça ve keyifle geçen iki günün ardından gecemiz adres, bilgi ve telefon alış verişleri ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar neşe içinde geçti ve bitti.

Pazar sabahı yine güzel bir gün ile çadırlar toplandı seneye daha geniş bir katılım için söz alınarak evlere dönüldü.Yine görüşmek ve paylaşmak dileği ile......

africa 2011 simav 034.jpg

africa 2011 simav 035.jpg

africa 2011 simav 037.jpg

africa 2011 simav 038.jpg

africa 2011 simav 040.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR