Ynt: Afrika Twin-TR kampı 23-24-25 Eylül
Bu yıl ilk olarak Türkiye genelinde planlanan Afrika Twin kullanıcıları kampı belirlenen tarih ve yerde sayıları 20 ye yakın katılımcı ile gerçekleştirildi.Muhteşem coğrafyası ile bir çok doğa severin haklı beğenisini kazanmış Kütahya Simavdaki gölcük yaylasında üç günlük kamp yapan Afrika cılar keyif ve bol oksijenden sarhoş olurken ayakta kabilenlerde herbiri olağan üstü*sevenleri ve sahiplerinin gözünde, motorları bir arada görmenin zevkini yaşadı.
Gelelim fotoğraflara,benim gibi cuma gününü tam olarak off alabilenler yurdun çeşitli noktalarından(İstanbul,İzmir,Muğla,Bursa,Kütahya bunlardan aklıma gelenler) yollara düştü.İstanbul dan yola çıkan ben daha önce blirlediğim ve fakat olumsuz haza ve yol koşulları nedeniyle küçük bir revize yaptığım rota ile Simav gölcük yaylasındaki kampımıza ulaşabildim.(İstanbul - Bursa - Orhaneli - Harmancık - Dağardı - Simav - Gölcük Yaylası )
Kısa bir deniz yolculuğu ile Yalova ya geçtikten sonra tempolu bir sürüş ile çabucak Bursa yı arkada bırakarak önce Orhaneli(baraj yolundan) Harmancık a indim.Tepemde beni ıskalamamak için mücadele eden yağmur bulutları 4km kala bu çabalarının karşılığını yağmurluklarımı bile giymeye fırsat bırakmadan yetrince aldılar ;D
Harmancık ta kendimi atabildiğim bir benzin istasyonunda sonraki durağım Dağardı ile kritik yol bilgileri aldıktan sonra şansımı çok zorlamadan Tavşanlı üzerinden Emet e dönerek irtifa almaya başladım.Emet ten 35 km sonra zirve tabir edebileceğim bir yükseklikteki gölcük geçidinde 1400m kamp alanına giriş tabelasını gördüğümde içimdeki sevinç tarif edilmez bir hal aldı.
Kamp alanına geldiğimde kısa bir tanışma ve 3.5 dk süren kaynaşmanın ardından çadır kurma ve günün anlam,önemini işaret eden flamanın motorlara çekilmesi ile ohhh...
[attachment=1]
Burada biraz torpil var
[attachment=1]
Ben hayatımda böyle bir çam ağacı görmedim,künyesindeki tarih ve ebatlara dikkat
[attachment=1]
[attachment=1]
Fırsatı kaçırmadan altına çadırı attım,
[attachment=1]