ADOG, Ankara - Hasanoğlan Trekking ve Kültür Gezisi (26 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuvars Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,021
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuvars

Yeni Üye
Yer
Ankara
Web
www.adog.org.tr
Ankaralı Doğa Gezginleri Grubu olarak,

26.10.2008 tarihinde yapacağımız günübirlik Doğa Yürüyüşümüzünü programı aşağıdadır.

Ilgilenen arkadaşlar bize telefonla ulaşabilirler.

Sevgiler

İRTİBAT TELEFONLARI :

0 532 727 36 25 0 532 352 29 24

HASANOĞLAN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
Tarih
26.10.2008 Pazar

Hareket Yeri ve Saat

Kumrulardan 08.00 de

Armada'nın arkasındaki alandan

08.15 de hareket

Parkur

Armadanın arkasından saat 08.15 de hareket ettikten sonra Samsun yoluna doğru yöneleceğiz.Yaklaşık 30 km sonra Hasanoğlana vardığımızda merkezdeki kahvede sabah kahvaltısı molası vereceğiz.Burada isteğe bağlı özel ve yöresel kahvaltı da alabiliriz. Daha sonra Hasander başlangıç noktasından yürüyüşe geçeceğiz. Etkinlik hafif meyillerle yükselen bir rotayla dere yatağı boyunca devam edecek. Eski Yayla mevkiinde vereceğimiz öğle yemeği molası ardından “Ced” deresi boyunca dönüşe geçeceğiz. Yürüyüşü tamamladıktan sonra hep birlikte Hasanoğlan Köy Enstitüsü bölgesini gezeceğiz. Özellikle kelebeklerin ve ötücü kuşların bol olduğu parkurun uzunluğu 10-12 km .

Dönüş

Saat 18.00

Öneriler

Etkinliğe gelirken katılımcılarımızın mevsim ve doğa koşullarına uygun giysiler giymelerini ,yağmurluk,baton gibi koruyucu aksesuarlar ,öğle yemeği için kumanya ile en az 1 lt lik su kabı ve sıcak su getirmelerini ve yanlarında kuruyemiş bulundurmalarını öneriyoruz.

fotograf.jpg

Ynt: ADOG, Ankara - Hasanoğlan Trekking ve Kültür Gezisi (26 Ekim 2008)

selam ben ankaradan çiğdem ankarada bi kaç grupla trekkingler yaptım sonra gezgin hakanla 7 göller kampı yaptım :smiley:) şimdi siteye bakarken sizlerin programınızı gördüm ben bu hafta sonu istanbukda olacağım ama bundan sonraki programlara bende sizinle katılmak isterim tabi bi yabancıya yeriniz varsa :smiley:) sevgiyle kalın

Merhabalar,
Ben Ankara'dan Özgür. Gruba henüz üye oldum ve sohbetlerinizi çok sevdim. :smiley:
Yürüyüşü yapacağınız tarihte başka bir grup ile Bolu Gerede'de Ağlardağı yürüyüşüne katılacağım. Sonraki organizasyonlarınızda sizlerle doğayı paylaşmayı çok isterim..
Hoşçakalın :smiley:

İyi Günler ,

ADOG , 26 Ekimde ki bu etkinliği gerçekleştirdi ise Doğa Yürüyüşleri bölümünde yeni konu açarak Fotoğrafları bizlerle paylaşabilir mi.?

Konuya burada devam etmemeniz yeni konu açmanız ricası ile.

İyi Çalışmalar,

Öz Murat

Değerli Dostum;

Likya yolu ve Hasanoğlan gezimizin fotograflarını da yayınlayabiliriz... Ama sanırım 29 ekim sonrası olacak...Saygılar

Selam arkadaşlar yaaa güzel bi organizasyon olmuş sanırım bende ankarada ikamet ediyorum mümkünse benideee etkinliklerinizden haberdar edebilirmisiniz hotmaili yazayım snoopy1tr@hotmail.com teşekkür ederim arkadaşlar

Bu etkinliğin fotoğraflarını aşağıda ki linkten görebilirsiniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=19234.new#new

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SON KONULAR - FORUM

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
yabassta

SON KONULAR

Geri