Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hilalseyhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 281
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,053

Hilalseyhan

Kamp III
Yer
Adana
Web
www.facebook.com
Gelen,emeği bulunan herkese teşekkür ederim.Yine güzel bir buluşmaydı.
Fotoları en yakın zamanda ekleyeceğim.
Bundan sonraki buluşmalarınız için iyi eğlenceler diliyorum.

Etiketler
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011)

_AYCA_' Alıntı:
Gelen,emeği bulunan herkese teşekkür ederim.Yine güzel bir buluşmaydı.
Fotoları en yakın zamanda ekleyeceğim.
Bundan sonraki buluşmalarınız için iyi eğlenceler diliyorum.
Hayırdır yaa bir daha gelmicekmişsin gibi konuşuyorsun

Selam arkadaslar kutlamalarınız için cok tsk ederim ..Grubu toparlamaya calısırken kopmalar olması ve sevdigimiz bir kardesimizin bir sureligine olsa ayrılmasına cok uzuldum ..Ayca hanım nedeni özel degilse sizden bir acıklama bekliyoruz..tekrar aramıza geri donmenizi bekliyoruz..

Teşekkürler ilginiz için.Gereken yerlere gereken açıklamaları yaptım..Dediğim gibi toparlandıktan sonra aranızdayım..Şuan için sadece izleyici konumundayım..

Buarada fotolar bu sefer çok geç kaldı..Hayırdır ? :smiley:

Ayça ayrılmana üzüldüm sende benim gibi izleyici konumunda değilsindir? inşallah en kısa zamanda dönmen dileğiyle

herzmankigibi çok güzel bi geziydi katılan bütün arkdaslara tesekkür ederim.karlara gömüldüğümde beni kurtarmaya gelem halil abi ve mahmut ustaya ayrıca tesekkür ederim. :smiley: grubumuz hayırlı olsun. hamdi abi konustugumuz gibi benim yapabileceğim bişeyler olursa söylemeniz yeterli..koşarak gelirim..
arkdaslar bende bi süre ara veriyorum gezilere sizlerle olmak çok ama çok keyifli çok güzel bi grubumuz var çok iyi arkdaslıklar iyi dostluklar oluşturduk bunun böyle devam edeceğine eminim.. gezilerden benim diğer hobim yaşam tarzım (olan dalıştan) denizden maviliklerden uzaklastım bi süre denizlerde olacam...

Selçuk daha adana gurubu yeni kurulmuşken iki kişinin birden ayrılmasına ğerçekten üzüldüm. Hiç olmazsa biraz zaman geçseydi. Kararından çabuk dönmen dileğiyle

Arkadşlar resimler çok geçikti. Önceden daha hızlıydınız Yüce Onur Ayça Mahmut usta Hamdi resimleri bekliyorum. Siz yerinde gördünüz ben resimde izliyorum.

hacer1959' Alıntı:
Selçuk daha adana gurubu yeni kurulmuşken iki kişinin birden ayrılmasına ğerçekten üzüldüm. Hiç olmazsa biraz zaman geçseydi. Kararından çabuk dönmen dileğiyle

hacer teyzem gruptan ayrılmıyorum mahmut ustadan izin alarak böyle bi mesaj attım. haberi war mahmut ustanın.. mahmut ustaya tansu abi nazım abilere balık sözüm war siparişler çok :smiley:biraz balık yakalamam lazım denizi özledim dalış grubumdaki arkdaslarımı çok ihmal ettim onlarada da biraz zaman ayıracam. dediğiniz gibi bu grup yeni kuruldu we bizler bu gruptayız öyle kaçmak yok teyzecim ellerinizden öperim..

arkadaşlar herkezin eline emeyine saglık çok güzel gezi oldu fotoları bekliyoruz

Selçuk mahmut amcan bana söylemedi. Üzülmüştüm şimdi sevindim. Ben balıktan vazğeçtim sen yeterki dön.En kısa zamanda ğörüşmek dileğiyle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,628
Kaydolan Son Üyemiz
Rigor

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR