Actyon Sports Yükseltme Kiti ve Lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan qwertynord Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,480

qwertynord

Yeni Üye
Aracımı satmadan 1 ay önce yükseltme için yaptırdıgım plastik teflon malzemeler ve 245 70 16 ebatlarında kumha venture at tipi lastiklerimi satıyorum teflonların bana torna malzeme işçilik maliyeti 200 lita lastikleride 840a almıştım yanlış hatırlamıyosam iki ürünüde hiç kullanmadım ikiside sıfır kar amacım yada ticaret yapmadıgım için ihtiyacı olan bi fiyat söylesin anlaşalım maksat benim elimde boş boş kalmasınlar ihtiyacı olanında ucuz yoldan işi çözülmüş olsun
Teşekkürler saygılar

Etiketler
Ynt: Actyon Sports Yükseltme Kiti ve Lastik

lastiklerin farklı açılardan bir iki fotosunu koyabilirmisiniz fiyatta benimde ilk jipim kyron 235 70 16 ölçüleri yanlış hatırlamıyosam önceki aracım binekti 250 liraya çözüyodum ama bu jipler farklı anlaşılan ben tabiki bu fiyatı vermiyorum ölü gömücü değilim siz elinizden gelen zarar etmeyeceğiniz en uygun fiyatla birlikte bir iki fotoğraf koyarsanız sevinirim..

Zarar etmeyi zaten göze aldım da maksat elimede 3,5 bişey geçsin iyice bedavaya gitmesin fiyat olarak 750 diyodum ama diyosan kesin alırım fiyatta anlaşalım 650ye veriyim lastikleri bu arada lastikler iş yerimde depoda dediğim gibi lastikler sıfır ister elden alışveriş yapabiliriz ister kargo farketmez eyer bitanesinde etiket göremezsseniz kargo masrafları benden :smiley: o yüzden kumhonun sitesinin linkini veriyim ordan inceleyin isterseniz

http://www.kumholastik.com/detaygo.asp?lastikid=24

arkadaş lastikler güzel hoşuma gitti babama bir doğum günü hediyesi olarak almayı düşünüyordum lastiklerinde güzel şöyle öğrenci işi şık bir fiyat yapabilirsen birde nerede bu lastikler üretim yılı kaç ciddi anlamda ilgilendiğim için soruyorum ayrıca bir arkadaşımda yükseltme kitinle ilgileniyor onunla ilgili de detaylı bilgi ve son olur fiyatını söylersen sevinirim babamın ilk jipi bi kıyak çekmek istiyorum seninde bir tuzun bulunsun mübarek ayda...

Saygılarımla...

lastikleri en son 600 yükseltme için olan malzemeleride 100 yapalım bitirelim lastiklerin üretim yılı 2010 daha 2 ay önce filan almıştım yükselte kitide 4 parça teflondan oluşuyo actyon sports yükseltme konusundaki malzemelerle aynı fark yok yani toplamda 700e ikiside olur

Bu arada lastikleri bahçeşehir sefaköy yada beşyolda görebilirsin ben istanbulda oturuyorum elden teslim edebilirim sizde istanbulda oturuyosanız

ben ankaradayım :S yükseltme kiti kaç cm yükseltiyo ne iş yapıyor nasıl çalışır onlarıda söylersen lastikler içinde 1-2 gün müsade verirsen bütçeme bi bakıp düşünmek isterim ama yükseltme kiti hakkında detaylı bir bilgi alabilirsem çünkü alacak kişi soruyo nedir ne iş yapar diye...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46097.0

yükseltme işlemi yukardaki kinkte görüldüğü gibidir fark yoktur tıpa tıp aynıdır

Lastikler içinde inşallah sana hayırlısı olur bi kaç kişi ile daha görüştük bakalım hayırlısı

valla kardeş yalanım yok bak hem mübarek ay hem oruç ağızla yalan söyleceyecek biri değilim 550 lira param var kargo dahil bu fiyata verebilirmisin 550 için bir arkadaşımdan 50 lira borç aldım illa 600 desen beni biraz zora sokarsın aziz mübarek ayda bi hayrın dokunur cevabını bekliyorum...

kusura bakma keşke yardımcı olabilseydim 550 bide kargoyu sen öde diyosunuz 600 den aşşa düşünmüyorum kargoda alıcıya aittir teşekkür ederim

tamam kargoda benden 550'ye lastiklerin lastiklerimdir olur mu ???

t.ederim 600 artı kargo olarak düşünürseniz lastikler hala duruyo dışardan 650 veren oldu satmadım 700 istiyorum sadece siteye özel fiyat verdim o yüzden dahada düşmem

ankara teslim 600 peşin anında veririm... saygılarımla

kargo falan herşey hariç 550 tl babamın istanbulda bir arkdaşı gelip lastikleri görüp alacak sanada 550 tl net para verecek hiç kargoyla falan uğraşmamış oluruz :D kabul ediyorsan adresini ve telefonunu mümkünse yaz

arkadaş istediğin 600'ü veriyoruz kemiksiz geriye kalanıyla biz ilgileniriz telefon ve adresini mesaj olarak atarsan sevinirim iyi bayramlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR