acillll yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cr-v Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,560

cr-v

Serkan
öncelikle selamlar. bir konuda fikrinizi almak istiyorum. dün sabah işe gitmek için aracıma bindim. yaklaşık üçyüz metre gittikten sonra sağa dönüş yaptığım sırada arkadan takur tukur bir ses geldi. lastiğin patladığını düşünerek indim baktım tüm lastikler sağlam. aracın arkasına geçtim baktım sol arka tekerin yamuk durduğunu fark ettim. bir yerlerden kırıldığını düşündüm. dikkatli baktığımda bijonların hiçbiri de yoktu. yani beş bijon da yerinde yoktu. allahtan yavaş gidiyordum. büyük bir tehlike atlattığımı düşünüyorum. bunun sebebi sizce ne olabilir. araçta mı bir sorun var yoksa kasten yapılmış bir şey mi? yardımlarınızı bekliyorum.

Etiketler
Ynt: acillll yardım

Yakın zamanda lastik degişimi veya fren bakımı yaptırdıysanız ve bijonlar sıkılmadıysa düşmüş ola bilir diyecem ama hepsi birden düşmez yada beş bijon birden yoksa gece sizi seven biri bijonları sökmüş olabilir bunlar varsayım

en son iki hafta önce lastik yaptırdım. epey yol yaptım. lastikçi taktıktan sonra kendim de ayrıca sıktım. dediğiniz gibi her halde bi sevenim var.

Geçmiş olsun. Büyük bir tehlike atlatmışsınız. Bence de birisi kasti olarak yapmıştır.

Lion80' Alıntı:
Geçmiş olsun. Büyük bir tehlike atlatmışsınız. Bence de birisi kasti olarak yapmıştır.
teşekkür ederim çok sağolun.

Sabah araca binerken ilk işim etrafında bir tur atıp bakmak.Bu alışkanlığı bana kazandıran da 4-5 sene önce toyota carina aracımla (araç daha yeni 850 km yoldan gelmişti ve yolda sıkılmamış olan bijonlar gevşemiş) eşimle çubuk tarafına giderken birden takırtı başladı ve 2 ayrı petrolde durduk bişey bulamadık.Daha sonra birkaç km daha gidince ses arttı ve kenara çektim ve bijonlar neredeyse 1-2 diş tutuyor hepsi uçta.Sıkıp devam ettik...Neyse geçmiş olsun.Ben hırsız işidir diyorum.Sevmeyeniniz bu tür bir durumda 3-5 dakika zaman harcayıp birine yakalanmayı göze alamaz))

yanıtınız için teşekkür ederim. size de çok geçmiş olsun. söylediğiniz gibi hırsız işi olabilir. lastikçi aklıma geliyo çocuk makina ile iyice sıktı ve bende ayrıca kontrol ettim. allahtan istanbul yoluna çıkmadan oldu.yoksa bana ve başkalarına zarar gelebilirdi.