ACİLL SATILIK CJ5 1977 İZMİR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SaygınOzdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,476

SaygınOzdemir

Kamp II
Yer
İzmir
Merhaba
FİYAT : 8.750 ( SON FİYATINI DİREK YAZDIM
İlk önce belirtmek isterim dersanaye baslıyacagımdam eğitimim için satıyorum.yoksa bu fiyatlara kadar düşmezdim. Araç:ASLA OFFROAD YAPMAMIŞTIR .Şehir içi binilmiştir.

VİZE YENİDİR 05.08.2013 E KADAR GEÇERLİDİR.SİGORTASI VARDIR.12.06.2012 YE KADARDIR.

1.1977 MODEL 3.8 ORJINAL E MOTORDUR.

2.HEADERS

3.KIŞLIK BIRANDASI VARDIR.

4. 4 LASTİK SIFIRDIR JANTLAR AMERİKAN ÇELİK JANTTIR YENİDİR.
5.DERİ DÖŞEME VE KOLTUK KILIFI VARDIR.

6.ARAZİ VİTESLERİ SORUNSUZ CALISMAKTADIR..

7.T150 ŞANZUMAN VARDIR BİLEN BİLİR

8.TEKERLEKLERDE HUBS BAĞLAYICI KİLİT VARIDR.

9.ÇORUM KALORİFERİ ÇALIŞIR VAZİYETTEDİR.

ARAÇTA DEĞİŞEN VE EDİLEN MASRAFLAR:

1.9 ADET SIFIR KUPA TAKOZU TAKILMIŞTIR.

2.SIFIR 90 AMPER AKÜ TAKILMIŞTIR.

3.LPG VAR OLUP RUHSATA İŞLENMİŞTİR.

.distribütör kapağı
.tevzi makarası
.Bujı kablosu
.buji
.fren hortumları 3adet
.rot başı sağ sol uzun rot

2 tane silecek süpürgesi
platin meksefe

hava yağ benzin filitreleri değişmiştir...

aracınn sağ aynası kırıktır.

ARAÇ RESİMLERDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİDİR.

7448/11 sok no6 d20 İZMİR/KARŞIYAKA / ZÜBEYDE HANIM MAHALLESİ

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

7.jpg

Etiketler

Ynt: ACİLL SATILIK CJ5 1977 İZMİR

Mustafa abi yanlış görmediysem lastikler 31 10,5 15 ölçülerinde

Hayırlı satışlar.Komşu sayılırız. :smiley:.Belki bir süre sonra araca talip olabilirim.

byseyyah' Alıntı:

Ömer merhaba,

31 10,5 15 iki takım AT-MT olarak bende var, ama 31" bizim araçlara küçük geliyor. 33" lastiğe geçiş yapmayı düşünüyorum. Sivas'a selamlar.

yunusure' Alıntı:
Hayırlı satışlar.Komşu sayılırız. :smiley:.Belki bir süre sonra araca talip olabilirim.
teşekkur ederm aracı uygun verıyorum gerçekten ıhtıyacım var dıe .s oda beklerımm
byseyyah' Alıntı:
olabilir abi bilmıyorm tam

Hayırlısı olsun.Sizin aracınız güzeldi niye sattınızki?Tekrar arıyosunuz?

yunusure' Alıntı:
Hayırlısı olsun.Sizin aracınız güzeldi niye sattınızki?Tekrar arıyosunuz?
Teşekkur ederim.Araç off road için hazırlanmıstı ben off road dan zıyada klasikk araba hastasıym 31 cooper yerine 650 kendı orjınal lastıgı ısterım :smiley: daha kull daha mütavizi bir cj arıyorum artık full orjınal :smiley:

SaygınOzdemir' Alıntı:
ARAÇ SATILMIŞTIR TEKRAR ORJINAL CJ ARANMAKTADIR .

Benmi yanlış anladım yoksa yazınızda mı yanlışlık var.Satma sebebi olarak eğitimi göstermiştiniz.
Bence araç aramaktansa eğitiminize yatırım yaparsanız daha kazançlı çıkarsınız.

yok doğru okudunuz ben cj arıyorum malum kafamdakı cj bıraz Türkiye koşullarında zor bulunacak bir cj .Eğitim paramı ödedim suan arac arıyorum bulunca paarya bulucaz bir şekilde kafamdakı cj stepnesi yanda göğüslük direksyonn orjınal oynanmamıs motor e şanzuman t 150 orjınall 650 teker ve jantlı kısa orjınal koltugu kısacası full+full orjınal arıyorum :smiley: ilginize tşekkur ederim saygılar uzun vadeli bir arayıs benımkısı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR