Acil Suzuki Vitara Almam Lazım :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan URESHİNAKİ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,181

Etiketler
Ynt: Acil Suzuki Vitara Almam Lazım :smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-tank-gibi-4-ceker-51036255/detay/

Bu araç için yorum alabilir miyim arkadaşlar...

Aracı tanımıyorum yorum yapamam ancak;
2.0 JLX düşünüyorsanız forumdan İzzet abinin aracı bundan daha güzeldir diye düşünüyorum.

İlhami abi,
İzzet abinin aracı gerçekten güzel bir araç 3 kez araziye girdi toplamda ve garajda yatmaya başladı...

URESHİNAKİ' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-tank-gibi-4-ceker-51036255/detay/

Ünal bey merhaba soyut resim yorumlar gibi araç fotoğraflarından yorum yapmak hem araç sahibine haksızlık olur hemde gerçekten size faydamız olmaz aklınıza yatanı çevrenizde bu işten anlayan yokmu veya tanıdık usta gösterseniz

URESHİNAKİ' Alıntı:

1997 model standart halde bir araç almaktansa aynı fiyatlara yapılı olanını almak daha mantıklı geliyor bana 1997 model ve jlx kasanın full modeli için airbag olmaması kötü.
Birde alttaki ilana bakın derim özünü bildiğimiz bir araçtır arazide toplamda 3 kez kullanıldı buna 20 adet şahit gösterebilirim size bakımları aksatılmamış bir araçtır satış nedeni Full yapılı Toyota Hi-Lux aldığı içindir sahibi tanıdığımız bir abimize aittir araç ben satıcı falan değilim sadece üzülüyorum eski bir V6 sahibi olarak serviste yatıp beklemesine...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-buyuklerine-saygisi-yok-46518577/detay/

dopamin' Alıntı:
Ünal bey merhaba soyut resim yorumlar gibi araç fotoğraflarından yorum yapmak hem araç sahibine haksızlık olur hemde gerçekten size faydamız olmaz aklınıza yatanı çevrenizde bu işten anlayan yokmu veya tanıdık usta gösterseniz

Çok haklısınız Ömer bey.Ancak açıklamalardan bir fikir oluşturabilirsiniz diye düşünerek sizlerden bu tarz ricalarda bulunuyorum.
En büyük sıkıntım vakit azlığı ve sizinde belirttiğiniz gibi çevremde bu işten anlayan biri veya ustası olan biri yok.Sabah ofise sokuyorum burnumu,akşam ne zamana denk gelirse anlayacağınız.Bir,iki araca da birilerini yollayarak baktırdım açıkçası.
Zaten yarın sabah da 10-12 gün süreceğini tahmin ettiğim bir iş seyahatine gidiyorum.
Dediğiniz gibi de asla acele de etmiyorum.
Aklıma gelmişken,sizlere de sıkıntı veriyorsam kusuruma bakmayın.
Döndüğümde görüşürüz.
Çok teşekkür ederim.
cenkcc' Alıntı:
1997 model standart halde bir araç almaktansa aynı fiyatlara yapılı olanını almak daha mantıklı geliyor bana 1997 model ve jlx kasanın full modeli için airbag olmaması kötü.
Birde alttaki ilana bakın derim özünü bildiğimiz bir araçtır arazide toplamda 3 kez kullanıldı buna 20 adet şahit gösterebilirim size bakımları aksatılmamış bir araçtır satış nedeni Full yapılı Toyota Hi-Lux aldığı içindir sahibi tanıdığımız bir abimize aittir araç ben satıcı falan değilim sadece üzülüyorum eski bir V6 sahibi olarak serviste yatıp beklemesine...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-buyuklerine-saygisi-yok-46518577/detay/

Cenk bey'cim çok düşündüm ama kendime şu an "yapılı" bir araç yakıştıramıyorum doğrusu.Benzin alırken meraklı biri bir şey sorsa komedi olur :smiley:
Çok tecrübesiz ve bilgisiz olduğum bir konu bu.Bazen boşver oğlum senin neyine diyorum hatta.
Yardımın için teşekkür ederim.

URESHİNAKİ' Alıntı:
Cenk bey'cim çok düşündüm ama kendime şu an "yapılı" bir araç yakıştıramıyorum doğrusu.Benzin alırken meraklı biri bir şey sorsa komedi olur :smiley:
Çok tecrübesiz ve bilgisiz olduğum bir konu bu.Bazen boşver oğlum senin neyine diyorum hatta.

Hayır efendim ne sıkıntısı ama yine kendinizi ihmal durumları var gibi biraz

URESHİNAKİ' Alıntı:
Bence alın bi tane yapılı vitara..Çamurun içine bi kere girin çıkın ondan sonra kesinlikle pişman olmayacaksınız..... :D :D
Bu arada bu işin içine direk girincede hiç bişey olmuyo(bikaç masraf dışında) merak etmeyin... :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-offroad-and-vitara-acill-50922675/detay/
Arkadaşım Vitara İstiyorsan Vitara BuduR ...

Dayanamayıp yazacağım sonrasında olay oluyor tampon vinç yükseltme ile nasıl fullllll + fullll oluyorki anlamış değilim bizler boşuna para verip öne kilit arkaya kilit 5.72 ayna mahruti öne arkaya headers kutu içi filtre yada kazan tipi skid plate rock slider snorkel chip tuning yapıyormuşuz offf diyorum sadece offff

İSOFF ARAÇ SINIFLANDIRMA
1 YILDIZ (*) Standart 4x4 araçlar.
2 YILDIZ(**) ilaveten, Arazi lastiği, strep, u kilit, yangın söndürücü, ilk yardım seti
3 YILDIZ(***) ilaveten, Roll-Bar, telsiz, balta, kürek
4 YILDIZ(****) ilaveten, Roll-Cage, vinç, makara, yedek benzin, su, avadanlık seti,
5 YILDIZ(*****) ilaveten, Hi-Jack, diferansiyel kilidi, kum paleti, sabit nokta techizatı,
Cenk bey sizinkisi 7 yıldız maşallah :smiley:

the vitara
the vitara
Yeni Üye

>>>>http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=87031;sa=showPosts

hep vitara arayanlara benimkini al mesajı + arap sabubununla yıkanmış temiz lastıkleri var onların satış ı için üye olmuş boş mesajı yok.. ;D..>>yalnız ebadını bilmyooo..okadar olur.. ;)

>>bu arkadaş tiçaret ..sizler muhabbet yapıyorsunuz..aradakı fark bu sanırım..neyse işini bozmayın belki burda pazarlar satacaklarını hevesini kırmayın canım.. :smiley:

cenkcc' Alıntı:
Dayanamayıp yazacağım sonrasında olay oluyor tampon vinç yükseltme ile nasıl fullllll + fullll oluyorki anlamış değilim bizler boşuna para verip öne kilit arkaya kilit 5.72 ayna mahruti öne arkaya headers kutu içi filtre yada kazan tipi skid plate rock slider snorkel chip tuning yapıyormuşuz offf diyorum sadece offff
+++
söyledikleriniz yedi yıldızlı ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR