Acil Durumlarda GPS ile Yer Tespiti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zirveler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,871

zirveler

Yeni Üye
globalstar firmasının doğa sporları yapanlar için önerdiği acil durum gps cihazını paylaşmak istedim.

Avantajları
Spot Uydu Sistemi : Sizin tam GPS koordinatlarınızı, güvensiz GSM sistemi yerine, emniyetli bir şekilde uydu üzerinden gönderir.

Kullanıcı kontrollüdür: Mesajınızı kime, nereye ve ne zaman gönderdiğinizi ve kimin aldığını kontrol edebilirsiniz. Spot web servisi, ayarlarınızı istediğiniz zaman ve istediğiniz kadar değiştirmenize imkan verir.

112- Sizin gerçek koordinatlarınızı dünya üzerindeki tüm acil servis merkezlerine gönderir. Acil servis merkezi çağrıya otomatik cevap veren 112 gibi merkezleri, sahil güvenliği veya yardım gönderebilecek acil kurtarma ekiplerini haberdar eder.Bu seçeneği hayati tehdit anında veya başka bir kritik durum için kullanın. Bulunduğunuz yer tespit edilip, iptal edilene kadar her 5 dakikada bir gönderilir.

Dünya üzerinde 120'den fazla ülke acil servisleri tarafından desteklenmektedir.

1-1-2
İhtiyaç duyulduğunda yardım tuşuna basın.SPOT, gerçek yer durumunuzu bildiren yardım mesajınızı her 5 dakikada bir Spot acil durum merkezine gönderir. Geos Alliance TM acil durum operatörleri, askeriyeyi, sahil güvenliği , yerel 112 operatörlerini arama ve kurtarma ekiplerini haberdar eder.

YARDIM
Hiçbir acil durum merkezi aynı değildir. Sizin konumunuzu ve yardım mesajınızı , e-mail veya SMS alabilecek aile, arkadaş veya SPOT takımına gönderir.

SPOT KONTROL
Spot Kontrol, sizin “tamam” mesajınızı ve bulunduğunuz yeri Spot takımına bildirir. Spot web sayfanızdan Google haritasını kullanarak, sınırsız yer noktalarınızı kaydeder veya insanların vardığınız yeri bilmelerini sağlar.

SPOT YAYIN
Spot yayın, herhangi bir anda Google haritalarını kullanarak, yerinizi 24 saat boyunca her 10 dakikada bir SPOT web sayfanızda yayınlar. Diğerlerine sunduğu erişim imkanı ile ilerlemenizi görebilmelerini sağlar veya sadece döndüğünüz zamanki durumunuzu izleme imkanı verir.
TEKNİK ÖZELLİKLER
Fiziksel özellikler
Ağırlık: 180 gr
Boyutları: 11,12 x 6,99 cm
Nem, tuz ve sise karşı dayanıklı(MIL-STD-810E Standartlarında)
Su geçirmez, suda yüzebilme(1m derinlikte su geçirmeden 30 dk.)
Darbelere dayanıklı(SAE J1455)
Sıcaklık dayanımı
Depolama: -40 ° C ile - 85 ° C arası
ÇALIŞMA MESAFESİ
Deniz seviyesinin altında 10 m
Deniz seviyesinin üstünde 7 km
Güç: Normal kullanım şartları altında, tam dolu pillerle(2 lityum ion pil) dayanım süreleri
• Açık ve kulanılmayan konumda, en fazla 1 yıl
• Takip modunda en fazla 14 gün
• Acil yardım modunda en az 7 gün
• Kontrol/OK 1900 mesaj
AKSESUAR

Entegre Kemer tutuculu

imaj39_b.jpg

Etiketler
Ynt: Acil Durumlarda GPS ile Yer Tespiti

Yanlız sadece bu ürün yetmiyor birde yıllık üçretli servis olmanız gerekiyor ..

Priced at $169.99 (plus $9.99/month service fee, or $99.99/year), SPOT's Satellite Messenger

Ynt: Acil Durumlarda GPS ile Yer Tespiti

8 dolar/yıllık ile ekstra geos arama ve kurtarma sözleşmesi yaparak
herhangi bir durumda 100.000 dolara kadar hizmeti dünyanın heryerinde ücretsiz alabiliyorsunuz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR