Acemi için araç tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oldcoyoteinc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,675

oldcoyoteinc

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar içimde uzun zamandır saklı duran off road sevdamı ortaya çıkarmak istiyorum bunun için de mevcut aracımı satıp gündelik kullanabileceğim ekonomik bir binek araç almaya karar verdim. Elim de kalacak olan 10.000 TL ile de bir off road aracı almak istiyorum. Araç tamamen off road olarak ve ayda sadece bir kaç kez kullanılacak. Bunun için safkan bir off road araç almak istiyorum. Parça sıkıntısı ve usta sıkıntısı yaşamayacağım modifiye konusunda önü açık bir araç olsun istiyorum. İncelemelerim sonucunda CJ5 ve DEFENDER 90 veya 110 lar üzerinde yoğunlaştım. Siz tecrübeli off road tutkunlarının tavsiyesi nedir? Farklı araçlarda olabilir.

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR